С настъпването на зимата идва и вълнението от възможността да

...
С настъпването на зимата идва и вълнението от възможността да
Коментари Харесай

Зимата е тук – 5 стилни тоалета, с които ще искате да се снимате навсякъде

С настъпването на зимата идва и вълнението от опцията да облечем освен стилни, само че и функционални тоалети, които отразяват есенциалната грациозност на сезона. В този фешън материал ще се потопим в света на зимната приказка, където хубостта не е единствено в стилните трендове, само че и в аурата на магията, която зимата носи със себе си. Ще разгледаме 5 стилни тоалета, които с несравнимо неспокойствие ще съпровождат нашия всекидневен живот през студените месеци. По пътя ни към жанр и комфорт, ще се впуснем в зимния свят на облеклата с топлота и уют, съчетани с изтънчен дизайн, и ще създадем същинска зимна сага в нашия дрешник.

Когато става въпрос за съчетаване на моден зимен тоалет, комбинацията от пола, пуловер и високи до коляното ботуши може да бъде превъзходен вид. Изберете по-дебели материи като вълна или туид. А-линия или поли вид молив са универсални разновидности, които могат да бъдат комбинирани с всичко взаимозависимост от мотива. Освен това, съчетаването на полата с мек пуловер и високи ботуши до коляното може да сътвори изискан и комфортен външен тип, който е съвършен за по-студените месеци.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adenorah(@annelauremais)

 

Кожените панталони са превъзходен избор за зимата, защото обезпечават по едно и също време топлота и жанр. Съчетайте кожените си панталони с комфортен пуловер на райета за изискан и лек външен тип, който е съвършен както за ежедневни, по този начин и за елегантни мотиви.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Lucy Williams (@lucywilliams02)

 

Едно стилно зимно облекло, което е по едно и също време комфортно и елегантно, е съчетаването на овърсайз жилетка с дънки и ботуши. Ключът към извличането на този външен тип е да изберете жилетка, която стои добре и добавя формата на тялото ви. За да добавите образен интерес, можете също да изберете жилетка с шарка или текстура. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Monikh (@monikh)

 

Аксесоарите са основни за довеждане докрай на всяко зимно облекло и има доста благоприятни условия за избор, когато става дума за шалове и шапки. За типичен и безконечен външен тип изберете палто в безпристрастен цвят, като черен, сив или бежов, и го съчетайте с подобаваща шапка или федора. 

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Morgane Renaudi (@morganerenaudi)

 

Една наклонност в последните години са съчетаване на обичаните UGG с дънки. А за по-симпатична визия комбинирайте с жилетка на цветя. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Taïna Cassagnes (@taina.csg)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР