С настъпването на ноември месец наближават и големите намаления, които

...
С настъпването на ноември месец наближават и големите намаления, които
Коментари Харесай

3 идеи от Технополис какъв подарък да си подарите за домакинството

С настъпването на ноември месец наближават и огромните понижения, които се оферират за Черен петък.

Технополис е измежду магазините, които годишно се включват в тази и дават редица нужни уреди и артикули за дома на понижени цени.

Вероятно към този момент сте решили тази година да употребявате пониженията, с цел да се обзаведете с съвременни, икономични и комфортни електроуреди за семейството на налични цени. Ако обаче още не сте решили какво тъкмо да си закупите, ви предлагаме следните 3 хрумвания за уреди, които сигурно ще са ви от изгода, в случай че към момента не разполагате вкъщи с такива.

Уред за здравословно готвене на парещ въздух Tefal Easy Fry

Напоследък от ден на ден се подчертава върху здравословното готвене и хранене, защото то освен поддържа положителния имунитет и защищава от заболявания, само че и спомага за по-дълъг живот. Ето за какво доста домакини избират да вземат подобен апарат за здравословно готвене, който имитира резултатите от фритюрника, само че вместо в доста лой, храната се готви с парещ въздух и с грил технология. Резултатът са вкусни и хрупкави храни, които освен това са сготвени по здравословен метод.

Напоследък в доста магазини оферират разнообразни типове Airfryer, само че нормално вместимостта им не е огромна и с цел да наготвите за цялото семейство (обикновено двама възрастни и две деца), се постанова да пускате уреда още веднъж и още веднъж. Уредът за здравословно готвене Tefal Easy Fry, предлаган в, е с съдържимост цели 4,2 л, което е премного за цялото семейство.

Интелигентен мултикукър Tefal Cook4Me + нож Tefal Ice Force

Ако имате по-голям бюджет и желаете да инвестирате в нещо, което ще ви спести доста време и старания в кухнята, този апарат е тъкмо за вас. Особеното на този мултикукър е, че можете да го управлявате от приложение на телефона си. В него са авансово заложени 150 предписания, които освен ще улеснят готвенето, само че и с тях ще разнообразявате фамилното си меню. Уредът работи с, където ще откриете още над 100 спомагателни предписания.

За разлика от горния апарат на парещ въздух, където по време на готвене от време на време би трябвало да отваряте и бъркате храната, този мултикукър не се нуждае от наблюдаване – слагате продуктите, задавате настройките, включвате и той автоматизирано ще се изключи, щом е подготвен. Вместимостта му е също страхотна, защото побира до 6 порции. То като разполага с автоматизирано установяване на нужното количество артикули.

Интелигентният мултикукър се предлага в комплект с универсалния нож Tefal Ice Force, направен по специфичната технология Ice Force за огромна устойчивост.

Хлебопекарка Tefal Pain Dore

Ако към момента не разполагате с хлебопекарка вкъщи, си коства да инвестирате в такава. С този апарат процесът на правене на самун не е комплициран и умерено може да се извърши от някой, който в никакъв случай не е готвил. При това постоянно ще имате свеж домакински самун вкъщи, който е надалеч по-насищащ, апетитен и здравословен от оня, който се продава по магазините. Нещо повече, хлябът у нас непрекъснато нараства, а приготвянето му ще ви спести пари.

Уредът разполага с 12 автоматизирани стратегии, както и 3 равнища на запичане на коричката, тъй че да изберете това, което ви е по усета. Максималната съдържимост е 1 кг, само че имате избор да извършите и по-малко количество от това. Уредът включва и всички нужни аксесоари, които ще ви улеснят в допълнение.

Ако към този момент сте си избрали с каква нова облага да изненадате фамилията си за идните празници, само че желаете да извършите преференциална покупка, Черен петък, който тази година е на 25-ти ноември, ще ви даде тази опция.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР