С наситени сюжети и въздействаща кинематография ще впечатли зрителите четвъртата

...
С наситени сюжети и въздействаща кинематография ще впечатли зрителите четвъртата
Коментари Харесай

Незабравими истории и вълнуващи сюжети в „Треска за Оскари“ по KINO NOVA

С наситени сюжети и въздействаща кинематография ще впечатли феновете четвъртата седмица на филмовата акция „ Треска за Оскари “ по KINO NOVA. Всяка вечер от 21.00 ч. феновете на седмото изкуство ще могат да се насладят на седем отличени и обичани заглавия, зад чието основаване стоят снимачните екипи на едни от най-запомнящите се филми в историята на киното.

Силен старт на седмицата ще даде хитовата лента „ Имало едно време в Холивуд “ в понеделник (26 февруари). Действието във кино лентата се развива в края на 60-те години, а режисьор е Куентин Тарантино. Актьорът Рик Далтън (Леонардо ди Каприо) печели популярност и благосъстояние с присъединяване си в ефирен уестърн. Към днешна дата той се пробва да откри работа в Холивуд, дружно с най-хубавия си другар и дубльор Клиф Буут (Брад Пит печели „ Оскар “ за ролята). Рик живее в съседство с режисьора Роман Полански (Рафал Заверуха) и актрисата Шарън Тейт (Марго Роби), която се трансформира в жертва на култа на Чарлс Менсън.

Успешният звезден тандем - Куентин Тарантино и Леонардо ди Каприо, ще завладее феновете и във вторник (27 февруари) с американския уестърн „ Джанго без окови “. Освен режисьор Тарантино е и сценарист на кино лентата, за който получава премия „ Оскар “ за най-хубав автентичен сюжет. Действието се развива две години преди Гражданската война, а основни герои в историята са Джанго (Джейми Фокс) и неговият избавител доктор Шулц (Кристоф Валц), който е ловджия на глави. В компанията на Шулц Джанго придобива умения по какъв начин да убива, като не не помни крайната си цел – да освободи брачната половинка си Брумхилда (Кери Уошингтън) от жестокия робовладелец Калвин (Леонардо Ди Каприо).

„ Треска за Оскари “ продължава в сряда (28 февруари) със забележителните превъплъщения на Ан Хатауей и Мерил Стрийп в номинираната за „ Оскар “ паметна комедия „ Дяволът носи Прада “. Андреа Сакс (Ан Хатауей) одеве е приключила лицей и е наета да работи като втори помощник на изтънчената, само че безмилостна основна редакторка на списание Runway Миранда Прийстли (Мерил Стрийп). Андреа мечтае да стане публицист и приема тази опция като краткотрайно професионално предизвикателство. Постепенно животът на героинята се трансформира, а с това и връзките с приятеля й Нейт и нейното семейство.

Ричард Гиър и Джулия Робъртс ще открият любовта в сантименталната комедия " Хубава жена " в четвъртък (29 февруари) от 21:00 ч. За ролята си във кино лентата, трансформирал се в класика за няколко генерации и трансформирал сантименталния род в киното, Джулия Робъртс получава номинация за " Оскар ". Талантливата актриса влиза в ролята на неопитната продажница Вивиан, която инцидентно се среща с богатия предприемач Едуард Луис (Ричард Гиър) и връзката им прераства в незабравима любовна приказка. Съвременната интерпретация на сюжета за " Пепеляшка " завладя сърцата на феновете по целия свят, а едноименната ария към кино лентата се трансформира в един от огромните шлагери на 90-те години.

В петък (1 март) е време за екшън с основаната на едноименната серия комикси лента „ Неуловим “. Скучният живот на Уесли Гибсън (Джеймс Макавой) се трансформира до основи, след изненадващо изобретение, обвързвано с татко му. Много скоро Уесли се трансформира в невъзмутим палач, само че стартира да подозира, че рисковите му нови другари не са борците за правдивост, за които се показват. В завладяващата лента с две номинации за „ Оскар “ вземат участие още Анджелина Джоли, Морган Фриймън, Терънс Стамп, Томас Кречман, Комон, Кристен Хейгър и други

Епичният свършек на непредвиденото странствуване на Билбо Бегинс следва в събота (2 март) от 21:00 ч. с “Хобит: Битката на петте армии “. След като отвоюва родната си земя от Смог, Дружината на джуджетата несъзнателно е отприщила смъртоносна мощ. Разгневеният змей санкционира с вилнеещата си гняв беззащитните хора от Езерния град. Обсебен на първо място от мисълта за съкровището, прикрито в недрата на Самотната планина, Торин жертва другарство и чест, с цел да си го върне, до момента в който Билбо Бегинс прави неистови опити да го вразуми. Расите на Джуджетата, Елфите и Хората би трябвало да решат – да се обединят или да бъдат унищожени, а Билбо се оказва заставен да се бори за живота си и за този на своите другари в епичната Битка на петте армии.

В последния ден от седмицата (3 март) феновете ще имат опцията да се насладят на класическа престъпна история в трилъра " Вади ножовете ". С лентата режисьорът Раян Джонсън отдава заслужена респект на обичаната си писателка на престъпни романи - Агата Кристи, както и на огромния занаятчия на съспенса Алфред Хичкок. Освен с прецизността си към детайла, филмът приковава вниманието със мощно актьорско наличие и чудесно разказана история. Кристофър Плъмър влиза в ролята на Харлан Тромби – прочут публицист на престъпни романи. За да отпразнува 85-тия си рожден ден, той кани цялото си семейство във фамилния дом. Нещата обаче не вървят по проект, а на сутринта той е открит мъртъв в стаята си. Детектив Бланк (Даниел Крейг) е нает от тайнствен „ благодетел “, с цел да разгадае мистерията.

Повече информация за филмите можете да откриете на , както и във страницата на KINO NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР