С напредването на технологиите виждаме на колко отдалечено място е

...
С напредването на технологиите виждаме на колко отдалечено място е
Коментари Харесай

Бойко Борисов за ситуацията на Позитано 20: Даже оставка не могат да подадат

С напредването на технологиите виждаме на какъв брой отдалечено място е Европейски Съюз от Съединени американски щати и Китай. Радвам се, че Европейска комисия се замисли, че до няколко години софтуерната гражданска война ще е бъдещето. Европа окончателно беше изостанала. Ще вложим 40 милиона в Технопарка. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на брифинг по отношение на инсталирането на мощен Суперкомпютър в България, съобщи кореспондент на Novini.bg.

По думите на Борисов това ще изведе България на водещо място по нововъведения.

От него ще могат да се възползват българският бизнес, българските учени, които ще могат да тестват разработките си.

„ Тези машини вършат 4 милиарда интервенции в секунда. Това дава голяма опция за автомобилните производители в Европа, за строителството, за медицината. Ще дадем работно място на всеки, който има предпочитание 24 часа в денонощието да употребява технологията “, увери министър председателят Борисов.

„ В Източна Европа няма сходна технология. Това извежда България на водещо място по нововъведения “, посочи министър-председателят.

Той добави, че опция да работят ще имат българи. „ Правим най-хубавото. В ИТ-сектора имаме потвърдили се в света експерти. Там имаме повече и най-хубавите. “

След края на изказванията, Борисов разяснява вътрешнополитически тематики. Той не пожела и съобщи, че не е забавно. Борисов съобщи само, че дори оставка не могат да подадат.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР