С напредване на възрастта отслабването става все по-трудно. Поради тази

...
С напредване на възрастта отслабването става все по-трудно. Поради тази
Коментари Харесай

7 чудни храни, които водят до вталяване

С придвижване на възрастта отслабването става все по-трудно. Поради тази причина, в допълнение към уравновесената диета и упражненията, има избрани дейности, които можете да предприемете, с цел да подобрите способността си да изгаряте мазнини, да стабилизирате силата си и да сведете до най-малко риска от заболяване, написа DarikNews.bg.

Яденето на храни, богати на антиоксиданти, може да ви помогне да управлявате глада и желанието за храна, като в същото време усъвършенства цялостното ви здраве.
-->

Сьомгата е богата на омега-3 и е добър източник на постни протеини. Сьомгата освен ви засища, само че и кара кожата ви да сияе, понижава риска от заболяване и даже понижава глада.

Авокадото оказва помощ за поддържане на кожата и косата подхранени и също по този начин намалява кръвното налягане заради наличието на калий. Въпреки че са с доста високо наличие на мазнини, те се свързват със загуба на тегло, защото ви оказват помощ да заситете.

Ядките са чудесна закуска за намаляване, тъй като са богати на фибри, здравословни мазнини и протеини. Неговите хранителни субстанции оказват помощ за понижаване на риска от хронични болести като диабет и сърдечни болести.

Шоколадът може да не е първото нещо, за което се сещате, когато става въпрос за по-добро хранене след 40, само че парче шоколад след вечеря може да направи чудеса за вашето здраве. Най-препоръчително е да прибягвате до разновидности, съдържащи над 80% какао.

Горските плодове ще ви обезпечат фибри и ще задоволят глада ви, с цел да задоволят желанието ви за сладко. Цветът е отличен знак за концентрацията на хранителни субстанции в него.

Чесънът е превъзходен източник на здраве, изключително за дами над 40 години. Можете да минимизирате загубата на костна маса, като увеличите равнищата на естроген. Освен това е богат на хранителни субстанции за доста малко калории и прибавя усет към храната ви, тъй че ще се наситите с по-малко храна.

Морковите са богати на бета-каротин, който се трансформира във витамин А, доста положително хранително вещество, което поддържа имунитета и усъвършенства здравето на очите. Освен това е богат на калий за стабилизиране на кръвното налягане, фибри за по-добро храносмилане и витамин К за здравето на костите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР