Къде възрастните хора могат да купуват златни кюлчета и монети

...
С напредване на възрастта много от нас са склонни да
Коментари Харесай

С напредване на възрастта много от нас са склонни да бъдат по-предпазливи с нашите инвестиции. Искаме да защитим това, което сме спечелили, и да гарантираме, че парите ни растат стабилно. Точно тук се намесва златото.

Златото има дълга история на поддържане на стойността си и служи като надежден хедж срещу икономическата несигурност. Инвестирането в злато може да бъде интелигентен начин да диверсифицирате портфолиото си и да се предпазите от загуби, причинени от по-традиционни (и по-нестабилни) активи като акции.

Един популярен начин за инвестиране в благородния метал е чрез закупуване на златни кюлчета и монети. Това е сравнително лесен процес, който изисква само малко време и ноу-хау, като се започне от това къде да ги закупите.

Научете повече за инвестирането в злато с този безплатен информационен комплект.

Къде възрастните хора могат да закупят златни кюлчета и монети

Възрастните хора имат няколко възможности за избор, когато става въпрос къде да купете физическо злато.

Местни дилъри на злато

Един от най-лесните и достъпни начини за възрастните хора да купуват златни кюлчета и монети е чрез местни дилъри. Тези физически магазини ви позволяват физически да преглеждате и разглеждате артикулите, които ви интересуват, което прави процеса на закупуване по-прозрачен.

Посещението на местен търговец на злато е идеално за възрастни хора, които не са запознати или се чувстват неудобно с процеса на онлайн пазаруване или които предпочитат помощ лице в лице при извършване на покупка. Освен това може да успеете да договорите цени с дилъра, което може да доведе до по-добра сделка.

Важно е да направите проучване и да се уверите, че избраният от вас дилър заслужава доверие и има добри отзиви от предишни клиенти уверете се, че получавате истински, качествени артикули на справедлива цена.

Онлайн търговци на дребно на злато

За онези възрастни хора, които предпочитат да пазаруват от комфорта на собствения си дом, има много онлайн търговци на дребно на злато да избера от. Тези търговци на дребно предлагат предимството на удобството 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и по-широк избор от продукти, от които да избирате.

Изключително важно е обаче да сте внимателни, когато купувате злато онлайн, тъй като има много измамни уебсайтове. Потърсете реномирани търговци на дребно, които са в бизнеса от няколко години. Сред уважаваните търговци на злато са American Precious Metals Exchange (APMEX), JM Bullion и American Hartford Gold.

Вземете своя безплатен комплект за инвеститори сега, за да научите повече за добавянето на злато към портфолиото си!

Търг къщи

Възрастните хора, които са находчиви и се наслаждават на търсенето на специални предмети, може да намерят успех в присъствието на търгове. Търговете могат да се провеждат онлайн или лично и често имат редки или уникални предмети, като монети, които вече не се секат. Това може да ги превърне във вълнуващ начин за придобиване на физическо злато.

От друга страна, конкурентното наддаване може да повиши цените над пазарните цени на дребно. Отделете време, за да се образовате, преди да посетите тези разпродажби, за да можете да идентифицирате най-добрите находки и да избегнете харченето на повече, отколкото си струва даден артикул.

Банки

Възрастни хора, които искат да закупят златни кюлчета и монети също могат да търсят в банките в техния район. Някои банки в САЩ продават златни кюлчета и монети, които след това могат да съхраняват в сейфовете си, което прави транзакция лесна и ясна.

Въпреки това банковите предложения може да са ограничени и банките може да начисляват надценка , така че не забравяйте първо да сравните всичките си опции.

Изводът

Инвестирането в злато отдавна се смята за ценна стратегия за възрастните хора, които искат да добавят стабилност и сигурност към своите портфейли . Купуването на златни кюлчета и монети може да бъде лесен начин да направите това. И с много места за закупуване, вероятно има опция, която да отговаря на вашите предпочитания и нужди.

Просто не забравяйте внимателно да проверите всеки дилър, който обмисляте, знайте какво да търсите, когато купувате физически злато и научете как да разпознавате истинското злато. С малко проучване и дължима грижа можете да се насладите на многото предимства, които златото предлага като инвестиция.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР