С наложено наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ при

...
С наложено наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ при
Коментари Харесай

Съдът в Монтана наказа агресор, заплашвал кмета на Громшин и полицаи

С наложено наказване от шест месеца „ отнемане от независимост “ при „ общ “ режим на изтърпяване завърши делото против А.А. (на 36 години), упрекнат от Районна прокуратура – Монтана за осъществени от него закононарушения по член 325, алинея 1; член 325, алинея 2, вр. алинея 1 и по член 144 от Наказателен кодекс.
На 09.02.2021 година, в центъра на с. Громшин, област Монтана, подсъдимият А.А. отправил обидни думи и закани към кмета на селото – Н.В. С дейностите си той направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.
Той е бил притеглен към наказателна отговорност и за това, че на 06.08.2021 година в същото село обиждал и оказал опозиция на полицейски чиновници, изпълняващи отговорности по запазване на публичния ред. А.А. направил опити да счупи прозорци на полицейския автомобил, да осуети и да скъса документите за задържането му по реда на Закона за Министерство на вътрешните работи. Освен това се заканил с ликвидиране на няколко лица.
Подсъдимият се е признал за отговорен за осъществените от него закононарушения и е сключил съглашение с Районна прокуратура – Монтана, което съдът е одобрил. Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР