С наложено наказание от една година и шест месеца лишаване

...
С наложено наказание от една година и шест месеца лишаване
Коментари Харесай

Затвор за наркопласьора, отглеждал коноп за 120 бона край Благоевград

С наложено наказване от една година и шест месеца " отнемане от независимост " завърши наказателно произвеждане против Н.А. (на 44 години), упрекнат от Окръжната прокуратура в Благоевград за държане и развъждане на коноп в село Покровник, оповестиха от Апелативната прокуратура в София.

В интервала от февруари до 6 април, в селскостопанска сграда в махала " Вакашинска " в региона на село Покровник, Н.А., в съучастничество с друго лице, засял в саксии и отглеждал 160 растения от рода на конопа (канабис).

В парцел в същото село, състоящ се от триетажна къща, срутена стопанска сграда и мазе, обвиненият държал за разпространяване високорисково наркотично вещество канабис (марихуана) в изключително огромни размери - 19 615 грама.

Общата стойност на предмета на закононарушенията е 117 690 лв., прецизираха от прокуратурата.

Обвиняемият Н.А. се е признал за отговорен за осъществените от него закононарушения. Между отбраната му и Окръжната прокуратура в Благоевград е било подписано съглашение, което съдът е одобрил. Наложеното му дейно наказване " отнемане от независимост ", ще бъде изтърпявано при общ режим.

Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР