С над 10% се е увеличил екипът на Немечек България

...
С над 10% се е увеличил екипът на Немечек България
Коментари Харесай

Българско „клауд” звено подсилва Ricoh в Германия


С над 10% се е нараснал екипът на Немечек България през 2020 година
(снимка: Маргарита Калудова / предоставена от Немечек България)

Немечек България започва нови планове в границите на партньорството с японския колос Ricoh, който преди година стана акционер в компанията посредством договорка с DocuWare. От началото на годината е в развой основаването на българско „ клауд ” звено, което ще добави и укрепи екипа на Ricoh и DocuWare в Германия.

Паралелно с това у нас стартира и построяването на екип за обслужване на клиенти на високо техническо равнище, оповестиха от Немечек. В момента софтуерната компания търси експерти с експертиза в ReactJS, Java,.NET, JavaScript и Python, посочи Теодора Борисова, управител наемане и развиване на гении в Немечек България.

От началото на 2020 година екипът на компанията се е нараснал с над 10% и към този момент надвишава 300 експерти в двата офиса в София и Варна. Повече от половината от хората са в компанията към този момент над 5 години, а има и такива, които работят в Немечек от самото й основаване.

„ Практиката ни демонстрира, че даже да имаме цялостна софтуерна подготвеност да работим от разстояние, хората имат потребност от директно другарство ”, разяснява Борисова настоящата в последно време тематика с отдалечената работа в изискванията на пандемия Covid-19.
още по тематиката
От близо 20 години българските експерти вземат участие в създаването на BIM софтуера Vectorworks. С него проектират както световноизвестни архитекти, по този начин и експерти в хитови продукции на филмовата и развлекателна промишленост.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР