С началото на тв риалити Сървайвър младият дизайнер Едис Пала

...
С началото на тв риалити Сървайвър младият дизайнер Едис Пала
Коментари Харесай

Едис Пала пуска нова колекция директно от Сървайвър

С началото на тв риалити " Сървайвър " младият дизайнер Едис Пала направи включване със своята нова фешън сбирка.  В момента той е в Доминиканската република и се готви за най-голямото предизвикателство в живота си, само че не пропуща да изненада феновете на модата му с извънредна сбирка. Тя към този момент е разполагаем в формалния му уебсайт. Модната линия носи закодираното име XOXO, което идва от емотикона " целувки и обятия ". Актуалната му мода е въодушевена от драмите при младежите, като визира и тематиката за капризните богаташки деца, зависимостите измежду тях.

Дрехите на дизайнера са с авторски десени, аксесоарите също са в тематиката. Тази година на 23 февруари  марката Edis Pala ще означи своя 7-и рожден ден, само че без създателя си, който по това време ще посреща рисковите обстановки в " Сървайвър ". От екипа му обаче са планували изненади за феновете на стила на марката. И до момента в който Едис Пала към този момент е в изолацията на рисковото риалити, неговият персонален профил в Инстаграм също се оказа в " черна дупка " от седмици. Профилът му беше заключен по време на подготовката му за риалитито, а това изненада почитателите на Пала.  Едис Пала е фешън дизайнер от балкански генезис. Марката му за облекла започва през 2016 година с сбирката Game Madness и ревю с модели от 5 националности.

На ревюто в хотел Маринела участват над 300 посетители, измежду които и известни персони. Следва сбирката Frozen Passion за стилното ревю на която, Едис затваря Софийска градска художествена изложба. Върнете казармата е третата провокативна сбирка. Следват няколко по-малки капсулни сбирки. На идващ стадий той отпътува за Милано и се завръща с сбирката Revolution Z - за пръв път дамско, с изключение на мъжко облекло. Лице на сбирката е Диляна Попова.  Bold & Pure - сбирка с лице гимнастичката ни Ели Бинева и последната е DRAMA - с лица Койна Русева и Петър Дочев.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР