С наближаването на ваканцията родителите са изправени пред необходимостта да

...
С наближаването на ваканцията родителите са изправени пред необходимостта да
Коментари Харесай

5 причини да запишете детето на летен лагер с английски

С наближаването на ваканцията родителите са изправени пред нуждата да изберат най-хубавия метод за прекарването й. Детският езиков лагер е чудесна опция за съчетаване на приятното с потребното. Той дава опция децата да се забавляват, да открият нови другари и да учат непознат език. LuckyKids е летен лагер с британски език в Банско, който дава отговор на всички условия за приятни прекарвания и отлични резултати.

Ето 5 аргументи да запишете детето на летен лагер с британски език:
Децата учат британски, до момента в който играят
Ползата от знанието на британски език е безспорна и колкото по-рано се акцентира на образованието, толкоз по-висока е успеваемостта. Не постоянно обаче у дома и на учебно заведение детето получава добра мотивация да усвоява нови думи и сложна граматика. Най-добре е езикът да се учи, до момента в който децата играят и поддържат връзка между тях. Така уроците не са обвързване, а  се трансформират в развлечение, което е елементарно постижимо в LuckyKids. По време на престоя си лагерниците са настанени в гостоприемния петзвезден апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс.

Децата се одобряват в лагера без значение от равнището на притежаване на британски език. Интерактивното образование се организира под формата на занимателни игри и други занимания. През цялото време малчуганите поддържат връзка между тях на британски.



Обучението по британски език се прави посредством таблети, интерактивна дъска и профилиран програмен продукт. Децата се научават да употребяват електронни устройства с просветителна цел, като по едно и също време с това се забавляват.

Образователната стратегия планува лагерниците сами създават планове по забавни тематики, свързани с космоса, екологията, изкуството, киното и други По този метод те по едно и също време с  усвояването на езика обогатяват познанията си в разнообразни области.
Детският лагер в планината е инвестиция в здравето на децата
Ползите за лагерниците не са единствено във връзка с образованието по непознат език, а и за подсилване на здравето им. Повечето време децата прекарват на чист въздух измежду красивата планинска природа в Банско и покрайнините. Уроците са комбинирани с доста интензивности – походи, пикници, спорт, ролеви игри и други Децата играят футбол, федербал, волейбол и вземат участие в разнообразни надпревари.



В първокласния СПА център на Лъки Банско има топли био басейни, в които лагерниците плуват, а сертифицирани спасители се грижат за сигурността им. На разположение е и солна стая, престоят в която укрепва здравето на подрастващите.


Нови завършения в планината
За да е запаметяваща ваканцията, на децата би трябвало да им се случват нови неща и да изпитват непознати досега страсти. Организаторите на лагера са създали забавна стратегия, която изпълва почивката с невероятни прекарвания.

Едно от нещата, които на множеството лагерници се случват за първи път, са уроците по езда. Това вълнуващо занятие провокира доста позитивни страсти. Освен че укрепва физиката, конната езда има потвърдено позитивно въздействие и върху детската душeвност.



Ново прекарване за множеството деца е спортната игра пейнтбол. При нея участниците се целят с цветни топчета под надзора на опитни инструктори, като се съблюдават строги ограничения за сигурност. За децата със спортен дух тази игра е ново прекарване, което мъчно би им се случило на друго място.

Малчуганите могат да получат също първите си уроци по планинско колоездене, като велосипедите са обезпечени от лагера.
Избор на стратегия съгласно ползите на децата
Лагерът има две съществени стратегии, които дават опция децата да избират сред тях съгласно ползите и гениите си.

Единият вид е малчуганите да се включат в летен лагер LuckyKids Adventure – завършения без граници. В него се одобряват участници от 9 до 15 години. Другата опция е за децата, които желаят да развиват гениите си и се назовава летен лагер LuckyKids ART – музика, танци изобразително изкуство. И двете стратегии се организират напълно на британски език.

Програмата на приключенския лагер планува ежедневни интензивности навън. В нея, с изключение на спорт и игри, са заложени съревнование по насочване в гората, целодневен преход по планински маршрут, а също и уроци по скално катерене.

Талантливите деца получават опция за развиване в региона на музиката, танците и изобразителното изкуство в лагера LuckyKids ART. В него се одобряват деца от 8 до 14 години. В лагера развиват дарбите и заложбите на децата и обогатяват познанията им за изкуството.

Всяка седмица е отдадена на друга тематика. Сред тях са: „ Изкуството на Романтизма “, „ В света на импресионизма “ и други Програмата на лагера включва занимания по музика, танци и изобразително изкуство.
Децата намират другари и получават нови умения
LuckyKids дава опция на децата да изживеят незабравима почивка в англоезична среда, без да напущат страната. Екипът на лагера възпитава нови добродетели у подрастващите и ги учи на съпричастност приемливост. Забавлявайки се, малчуганите усвояват нови познания, умения и потребни привички.

Престоят в лагера научава малчуганите на автономия. Огромно преимущество е, че играейки със свои връстници малчуганите основават нови другарства. Така, наред с всички други изгоди, присъединяване в LuckyKids оказва помощ на децата да усъвършенстват обществените си умения.

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР