С наближаването на Свети Валентин няма как да не разгледаме

...
С наближаването на Свети Валентин няма как да не разгледаме
Коментари Харесай

По зодии: С кого си пасвате най-много за страстна любов

С наближаването на Свети Валентин няма по какъв начин да не разгледаме този ъгъл - кои  са най-горещи дружно? Сайтът е направил добра ранглиста, която споделяме с вас: 
За Овен: Стрелец
Стрелецът няма да се уморява и може да бъде в крайник с енергичните ви способи. Те също са родени откриватели и ще приветстват всичко ново. Можете също по този начин да изпитате фойерверки с Лъв и Везни.
За Телец: Дева
Ще оцените стабилността и желанието на Дева да създадете удобна, само че чувствена среда. Освен това Девата е роден перфекционист, което значи, че те са нетърпеливи да ви угодят. Козирогът и Скорпионът също биха могли да внесат някакво супер неспокойствие в живота.
За Близнаци: Везни
Умствената и физическа стимулация са наложителни за вас, Близнаци. Искате мозъкът ви да бъде толкоз деен, колкото тялото ви, и никой не може да извърши тази двоякост като Везни. Водолей или Стрелец също може да се окаже също прелестна композиция.
За Рак: Риби
Рибите ще изпреварят вашите неизказани стремежи, като ги предават безкористно. Те също по този начин ще се вслушат в потребностите, които изразявате намерено. Вие ще извършите същото за тях и това прави двамата неспираща мощ. Можете също по този начин да имате някои горещи връзки със Скорпион и Козирог.
За Лъв: Стрелец
Те ще изследват тялото, мозъка и душата ви, все едно животът им зависи от това. Овен и Водолей също може да се окажат необикновено съвпадане за вас. 
За Дева: Телец
Колкото и практични да наподобяват в началото, Телецът е изобретателен и отличен ухажор - те ще отделят време да се поглезят и да се насладят на всяка част от вас, Дева. Козирогът и Рибите също биха могли да внесат доста в живота ви.
За Везни: Близнаци
Всичко е обвързвано с салдото за вас, Везни. Имате потребност от някой, който да се любува на тялото ви и да играе с мозъка ви по едно и също време. Овенът и Водолеят също могат да бъдат вълнуващи любовници за вас. 
За Скорпион: Риби
Те могат да ви оказват помощ да изследвате своите най-дълбоки, най-тъмни стремежи без съмнение и преценка. Ракът и Телецът също вършат добър избор. 
За Стрелец: Овен
Те ще дават отговор на вашата изобилна сила и с наслада ще опитат всяка нова концепция, която можете да измислите. Лъв и Близнаци също вършат страхотни сътрудници.
За Козирог: Телец
Те няма да ви карат да говорите, те съвсем интуитивно знаят от какво се нуждаете, а също по този начин осъзнават, че оттатък закопчания ви екстериор има някои много съществени скотски стремежи. Дева и Рак също могат да станат прелестни варианти. 
За Водолей: Близнаци
Близнаците са оборудвани освен да ви държат в крайник, само че и да провокират супер пикантната задявка, за която скрито жадувате. Везните и Лъвовете също биха могли да създадат двойка с вас.
За Риби: Скорпион
Храненето на душата ви е също толкоз значимо, колкото и храненето на тялото ви, Риби и няколко знака могат да ви оказват помощ да извършите и двете. Скорпионът е един от дребното, които могат. Ще ви хареса готовността на Скорпиона да открие всички аспекти на вас - разум, тяло и душа. Ракът и Девата също ще добавят стила ви. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР