С наближаването на новата година е важно да опресним бизнес

...
С наближаването на новата година е важно да опресним бизнес
Коментари Харесай

Оставете това в старата година!

С наближаването на новата година е значимо да опресним бизнес тактиката си и да оценим по какъв начин новите трендове ще се отразят на бизнеса ни. В маркетинга е значимо да открием какво „ убива “ конверсиите ни и ни спъва в това да се разрастваме. Ето какво да заобикаляме през новите 365 дни, с които марката би трябвало да се оправи.

Изскачащи реклами

Изскачащите реклами, известни и като pop-up, се трансформират във все по-излишен разход на средства и време, тъй като конверсиите им понижават. Освен това, те усилват времето за зареждане на уебсайтовете и са способни да прогонят потребителя, още преди да е разгледал. Ако въпреки всичко държите на изскачащите реклами, заменете ги с различен, сходен на техния формат, като да вземем за пример банера в горната и долната част на уеб страницата, тъй че когато потребителят преглежда страницата, още веднъж да вижда предложенията ви, само че под друга, не толкоз дразнеща форма.

Прости изображения

Простите изображения и маркетингови материали, които по никакъв метод не дават отговор на характера на марката ви, също би трябвало да оставите в остарялата година. Те не построяват връзка с потребителя – едно от нещата, които са значими за него, с цел да реализира покупка. Затова е значимо да опитате да персонализирате снимковия материал, който употребявате.

Вместо статични и елементарни изображния, пробвайте да създадете персонализирано видео или интерактивно наличие. Има доста безвъзмездни платформи, в които да го извършите, като да вземем за пример Lumen 5, Canva и promo.com.

Безсмислено наличие

Когато става дума за маркетинг, наличието е доста значимо. Много компании обаче основават големи количества от него, само с цел да си обезпечат повече трафик. Проблемът е, че по този метод качеството остава на назад във времето и се раждат стотици безсмислени наличие под всевъзможни форми – видеа, текстове и така нататък За да ангажирате потребителя за дълго, би трябвало да предложите нещо добре премислено и докосващо, тъй че редуцирайте количеството и мислете за качеството!

В момента обновяването на маркетинговата тактика, която да следвате през 2020-а, би трябвало да е предпочитана задача за вас. Уверете се, че ще се сте избрали верните принадлежности за реализирането на задачите си.

По материал на Inc.com

Редактор: Габриела Беличовска
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР