С наближаването на най-романтичния за някои и най-отричания за други

...
С наближаването на най-романтичния за някои и най-отричания за други
Коментари Харесай

Историята за перфектния подарък или какво наистина искат жените

С наближаването на най-романтичния за някои и най-отричания за други празник, още веднъж изскача въпросът - нужно ли е да подаряваме дарове? Какво биха символизирали те - че любовта ни е значима единствено в този ден или че това е един от многото дни в годината, в които публично се ценим? А дали не е опция да се откри отговор на безконечния въпрос: какво желаят дамите?!

Глобално изследване на PANDORA уточни и какъв е правилният отговор на този въпрос - дамите смятат бижутата за най-подходящ подарък за Св. Валентин, макар че 77% от запитаните получават цветя или бонбони. 65% от дамите имат вяра, че с помощта на дискретни подмятания биха могли да получат по-хубав подарък, само че единствено 33% на процедура получават, по тази причина PANDORA предизвиква дамите да загатват какво желаят, с цел да го получат за този празник.

60% от мъжете признават, че изпитват усложнения в откриването на подарък за Св. Валентин, по тази причина PANDORA приканва мъжете да наблюдават за дискретни подмятания, с цел да знаят по какъв начин да действат.

PANDORA желае дамите да получат каквото желаят за Св. Валентин, а бижутата са най-мечтания подарък! Затова в уеб страницата www.pandora.net към този момент има алтернатива “Изпрати подсказване”. А от 7.02 до 14.02 може да се възползвате и от специфичното им предложение, в което съвършения подарък с най-личната символика ще бъде на специфична цена. Намерете най-близкия магазин PANDORA и научете повече! Кажи какво искаш - знаеш какво да направиш!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР