С наближаването на Европейското първенство за жени (18 август -

...
С наближаването на Европейското първенство за жени (18 август -
Коментари Харесай

ЕвроВолей треска обзема Пловдив

С наближаването на Европейското състезание за дами (18 август - 4 септември) волейболна тресчица стартира да обзема Пловдив. Градът е един от четирите домакини паралелно с Белград, Клуж и Задар.
Мега съоръжения към този момент промотират шампионата.

На фасадата на Партийния дом на централния площад грее голям мегаборд с девойките на Иван Петков. Размерът му е 680 квадратни метра. Така за повторно след 2019 година, когато Пловдив беше Европейска столица на културата, тази постройка се употребява за промотиране на огромно събитие. Огромен мегаборд към този момент краси и фасадата на зала "Колодрума ", където ще се играят мачовете от нашата група, чиято визия за пръв път придобива сходен тип.

Пловдив трескаво се стяга за най-престижното спортно събитие през годината. Еуфорията е още по-голяма от триумфа на България в Европейската златна лига в Русе.

Момичетата на Иван Петков са в група В с тимовете на Полша, Германия, Чехия, Испания и Гърция. Първата ни среща е с Гърция на 18 август от 20:30 часа в зала „ Колодрума “. Освен дуелите от Група B, Пловдив приема четири осминафинала и два четвъртфинала. Последният мач в България е на 31 август.

Другите домакини на шампионата са Сърбия, Хърватия и Румъния. Полуфиналите и мачовете за систематизиране на медалите ще са в Белград.

Билети за мачовете в България може да купувате на Eventim.bg & https://tickets.cev.eu/eurovolley-women-2021, касата пред Община Пловдив, касата в Дом на Културата „ Борис Христов “, касата в комплекс „ С.И.Л.Л.А “, Туристически Информационен Център – Пловдив, всички билетни каси на Eventim, всички бензиностанции ОМВ и партньорката мрежа на Eventim в цялата страна.

Българската федерация по волейбол изрича своята признателност на сътрудниците си - Лидл България, Деворекс, Спорт Депо, Министерство на туризма, Община Пловдив, Министерство на младежта и спорта, Български състезателен тотализатор и спортна зала „ Колодрума “, за скъпата поддръжка в организирането на най-голямото спортно събитие у нас за 2021 година - Европейското състезание по волейбол за дами!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР