С мюзикъл и впечатляващи детайли Рафи покори публиката и завоюва

...
С мюзикъл и впечатляващи детайли Рафи покори публиката и завоюва
Коментари Харесай

Рафи пак изби рибата в Капките

С мюзикъл и впечатляващи елементи Рафи покори публиката и завоюва поредна победа в „ Като две капки вода “. „ Това осъществяване на Лайза Минели съчетава всички детайли на емблематичната хореография на „ Cabaret ”. Оказа се доста по-трудно, в сравнение с допусках “, показа Рафи, минути преди да се преобрази в американската певица и актриса. Изпълнението му изправи на крайници публиката и получи изрично утвърждение от журито. 

Парти въодушевление за вечерта зададе Михаела Маринова с облика Джими Съмървил. „ Не мога да си показва да направя и една четвърт от това осъществяване “, съобщи Юлиан Вергов след диско началото. Малко по-късно Поли Генова завладя сцената с въздействащото звучене на непреходния шлагер „ We don’t need hero “ и присъщата външност на Тина Търнър. 

Милица Гладнишка влезе в облика на друга дама от шоуто, а точно Михаела Маринова. „ Вълнувах се повече от самата нея! Справи се ужасно! “, показа разчувстваната Михаела след театралното показване на Милица.  Имитациите продължиха с преобразяването на Фики в двоен облик – този на своя татко Тони Стораро и на огромната Йорданка Христова. „ Обичам бащата на Фики, който има несравним тембър – сложна задача е да имитираш мен и него едновременно. Няма такова необикновено шоу като „ Капките “, съобщи обичаната певица, която се включи с конферентна връзка в шоуто.

Влизайки в облика на Фики, с национално звучене под съпровода на Иво Моллов,  Азис провокира бурни овации измежду публиката. „ Азис изпя толкоз божествено тази ария, че аз съм този, който може да учи от него. Благодаря ти! “, показа Фики за своя сътрудник. Софи Маринова се изправи пред следващо предизвикателство на хореографията и британския език с облика на Лейди Гага. Изпълнителката на собствен ред се трансформира в предизвикателство за Къци, който изпя едно от разпознаваемите й части. „ Вложил си доста труд, с цел да постигнеш това. Поздравявам те за смелостта! “ съобщи Фънки.

По време на полуфинала идната седмица Къци ще скочи в дуета на Дони и Нети, а Софи Маринова ще се преобрази в Лили Иванова. Михаела Маринова ще има опция да надскочи всички свои облици с Райна Кабаиванска, а Милица ще се трансформира в победителката от Евровизия Мария Севрович. Поли Генова ще бъде Звезди, а Фики – Васил Михайлов. Азис ще бъде Джордж Майкъл, а спечелилият за вечерта Рафи още веднъж ще се развихри на сцената с Джеймс Браун. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР