С множество прояви на първи декември в Монтана ще бъде

...
С множество прояви на първи декември в Монтана ще бъде
Коментари Харесай

С концерти и шоу с дронове в Монтана ще отбележат годишнина от обявяването на градски статут

С голям брой прояви на първи декември в Монтана ще бъде маркирана 132-ата годишнина от оповестяването на градския статут на селището, оповестиха от общината.
В 17:30 часа на актуализирания централен площад „ Жеравица “ ще стартира церемонията по запалване на светлините на коледната елха. В нея ще вземат участие певицата Нели Рангелова и децата от вокално студио „ Детски смях “ към Обединен детски комплекс „ Ние, врабчетата “ в Монтана, които ще изпълнят песента „ Коледа “. В церемонията ще вземат участие и млади артисти от Драматичен спектакъл „ Драгомир Асенов “, а също и ученици на разнообразни локални школи. По време на програмата в небето над площада ще има шоу с дронове.  
В 18:30 часа в Народно читалище „ Разум 1883 “ ще стартира концертът „ Бяла Коледа “ на Васил Петров и Симфониета Враца. Ще бъдат изпълнени известни коледни песни от целия свят, аранжирани в суинг и джаз тематики, красиви балади и възхитителни валсове. Като посетители в концерта ще се включат „ Йордан Тоновски джаз трио “, цигуларката с голям брой международни награди Зорница Иларионова и надарените оперни певици Таня Радева – Лазарова и Мария Божилова, прецизираха от общината в Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР