С много аплодисменти и на крака Кубрат посрещна най-известната си

...
С много аплодисменти и на крака Кубрат посрещна най-известната си
Коментари Харесай

Кубрат ненаситен на Лили Иванова: Още, още, Лили, Лили, ти си невероятна!

С доста овации и на крайници Кубрат посрещна най-известната си " рожба " Лили Иванова. Националното турне на примата на българската поп музика стартира точно от родния й град.

Публиката стана на крайници, щом певицата и изпълнителите от нейния бенд се качиха на сцената. Най-голямото име в българската поп музика стартира концерта с песента " Без надзор ". На сцената едно след друго прозвучаха едни от най-обичаните песни " Студ ", " Животът ", " Ако спра да обичам ". Публиката се наслаждения на осъществяванията на " Щурче " и " За тебе бях ".

Лили Иванова дълго се сбогува с публиката в родния си град. Тя се върна четири пъти на сцената, тъй като бурните овации и овациите " Още, още ", " Лили, Лили, ти си невероятна " не стихваха. На бис, дружно с многочислената аудитория, тя изпя емблематичните си шлагери " Детелини ", " Панаири ", " Присъда " и " Животе мой ".

Дългоочакваното събитие продължи повече от час и половина. Лили Иванова благодари на прелестните си музиканти и на невероятната аудитория.

Сред публиката, дошъл особено за концерта беше и генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев.

" Този концерт на Лили Иванова, с който стартира следващото си турне е по-различен от останалите, тъй като безконечното момиче на българската музика се завръща вкъщи, в града, от който е тръгнала, на местата, където за първи път е изпитвала това, за което пее в песните си - първите трепети с любовта, с всички страсти, през които минава индивида. Освен това и публиката беше по-различна, толкоз сърдечни, толкоз прочувствени бяха всички от този град, в който Лили Иванова е родена ", сподели Вълчев.

На концерта участва и цялото управление на община Кубрат. Кметът Алкин Неби показа, че правят оценка жеста националното турне на Лили Иванова да тръгне точно от Кубрат. От свое име и от името на жителите на общината той пожела здраве и доста триумфи на примата на българската музика.

На музикалното събитие имаше хора освен от Кубрат, само че и от прилежащи градове. " Много одобрявам творчеството й, по тази причина съм тук ", сподели Роланда от Тутракан. " Изключително сме щастливи, че успяхме да си купим билет за концерта. Гордеем се с нашата съгражданка Лили Иванова. Тя е всепризната певица ", сподели кубратчанката Росица Калинова.

След родния си град Кубрат, певицата ще изнесе концерт в петък вечер в Разград. Спектакълът е от 20:00 часа в залата на Общинския културен център.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР