С минута мълчание за кончината на Антон Дончев започна втория

...
С минута мълчание за кончината на Антон Дончев започна втория
Коментари Харесай

Вежди Рашидов откри втория ден от дебатите на нестартиралото вчера 48-мо Народно събрание

С минута безмълвие за кончината на Антон Дончев стартира втория ден от нестартиралото вера 48-мо Народно заседание. Вежди Рашидов го откри с думите: 

" Надявам се сътрудници, че и тази нощ е била потребна, да преосмислите всички, да сте се обединили към това, че би трябвало да има парламент, с цел да може да се основават закони и да има естествен нов кабинет. 

Искам да се извиня на всички, сутринта слушах по телевизията за дишането ми, което се е чувало на микрофона през вчерашния ден, както и да държах микрофона, имам аргументи за такова дишене и гласът ми остана този, който имам, доста хора знаят. Извинявам се. 

Ще повторим вчерашните гласувания да забележим дали няма промени. Оттегли се на втората парламентарна група претендентът. Да създадем следващо гласоподаване, ще помоля водачите на всички парламентарни групи, да дадем още един финален късмет да се вземе едно умно решение, тъй като хората това чакат. Да пристъпим към гласоподаване на претендентите, само че първо направете още веднъж номинациите. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР