С минута мълчание в памет на убития полицай започна работата

...
С минута мълчание в памет на убития полицай започна работата
Коментари Харесай

Костадинов: Докато нашите деца излизат от държавата, нелегални емигранти влизат и я превръщат в разграден двор

С минута безмълвие в памет на убития служител на реда стартира работата на депутатите, които през днешния ден се събраха на изключително съвещание. Народните представители са подготвени да внесат и законодателни промени след гибелта на граничен служител на реда.

От левицата са безапелационни, че са нужни законодателни промени, с цел да не се случват сходни произшествия.

От Българска социалистическа партия настояха служебният вътрешен министър на бъде изслушан в Народно събрание. Това обаче може да стане най-рано на следващия ден. 

" Имаше време, в което мигрантският напън беше доста по-голям, само че нямаше такива произшествия, защото работехме доста добре и с турската, и гръцката власт. Тази съгласуваност се изгуби във времето и за жалост се стигна до този драматичен случай ", разяснява депутатът от ГЕРБ-СДС Даниел Митов.

" Ако фактически тази пукотевица е от Турция, ние ще би трябвало да влезем в диалог със страната за усилване на граничния надзор ", прикани някогашният вътрешен министър Бойко Рашков от " Продължаваме промяната ".

" Докато нашите деца излизат от страната, незаконни емигранти влизат и я трансформират в разграден двор. Въпросът е докога ще поносим сходни похищения. Докато незаконните мигранти стрелят и убиват в центъра на столицата ни ли? Защото това е доста допустимо да се случи ", съобщи от трибуната в Народно събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Не е казусът в размера на наказванията, а в бързите присъди. Съоръжението по границата е некачествено ", категоричен беше ген. Атанас Атанасов от Демократична България.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР