С малко по-голямо вълнение от обичайното замина днес за Пезаро,

...
С малко по-голямо вълнение от обичайното замина днес за Пезаро,
Коментари Харесай

Ансамбълът: Вълнуваме се малко повече за световното

С малко по-голямо неспокойствие от нормалното отпътува през днешния ден за Пезаро, Италия националния отбор по художествена гимнастика. Момичетата на Весела Димитрова се подготвяха цяла година за дълго чаканото съревнование - международното състезание по художествена гимнастика.

Симона Дянкова, Елена Бинева, Теодора Александрова, Лаура Траатс и Мадлен Радуканова са добре здравословно и чакат с неспокойствие излизането си на килима. Те ще изиграят първото си комбиниране в събота (2 септември), когато ще станат ясни първенците в многобоя. На идващия ден пък са финалите на обособените уреди.

" Вълнуваме се, нямаме самообладание към този момент да играем. Подготвени сме. Гледаме да го приемем като всяко друго съревнование. Но въпреки всичко това е международно и се вълнуваме малко повече ", споделиха девойките преди да се качат на самолета.

-->

Треньорът Весела Димитрова разкри, че не е поставяла съответни цели за класиране пред ансамбъла. Промени по съчетанията пък не са правени.

" Те постоянно се вълнуват преди съревнование, защото доста желаят да се показват сносно. Мисля, че е следващото съревнование за тях. Единственото нещо, което желая от тях е да си изиграят съчетанията по най-хубавия метод, пък всичко към този момент ще се подреди ", съобщи Димитрова.

-->

България към този момент има един орден от международното състезание в Пезаро. При индивидуалистките Невяна Владинова завоюва бронз за съчетанието си с топка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР