С любопитство наблюдавах днес мярката за неотклонение на арестуваната шефка

...
С любопитство наблюдавах днес мярката за неотклонение на арестуваната шефка
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Леле мале, каква ситуация. Банкова е назначена и протекционирана лично от Асен Василев

„ С любознание следих през днешния ден мярката за неотклонение на задържаната шефка на митниците, Петя Банкова, назначена и протекционирана персонално от Асен Василев. Освен нейната мярка, се гледаше и мярката за неотклонение на татко и наследник, Марин и Стефан Димитрови. Всъщност, всичките те са упрекнати, че са проведена незаконна група и са контрабандисти. Шефката на митниците - контрабандистка. И някогашният министър-председател, Николай Денков, твърди, че в действителност, контрабандисти са ДАНС и те прекарват опиати. Това го знаел по клюки “.

Това разяснява в профила си във Facebook водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

„ Леле мале, в каква обстановка се намираме. Съдът одобри през днешния ден, че има задоволително доказателства, с цел да остави за непрекъснато в ареста Петя Банкова и Марин и Стефан Димитрови. Обвинени в проведена незаконна група и контрабанда. И в случай че това е правилно и се потвърди, значи Асен Василев, като финансов министър, и Николай Денков, като министър-председател, са назначили, в лицето на Петя Банкова, вълк да пази стадото. И това не е по клюки, а по очевидни доказателства приети от съда “, написа още той.

Трифонов продължава с разсъждения каква причина може да има.

„ Никой от хората, които четат това, което пиша, не е задоволително малоумен, с цел да не се досети самичък. Контрабанда, за облага, пълнене на партийната каса и персонално облагодетелстване. И аз, и вие, ще следим с интерес развиването на събитията, тъй като те са показателни за това какви хора ни управляваха последните 9 месеца. Все отнякъде би трябвало да се стартира! “, приключва той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР