С кворум 125 от народни представители започна 11-ата последна сесия

...
С кворум 125 от народни представители започна 11-ата последна сесия
Коментари Харесай

Започна последната сесия на парламента

С кворум 125 от народни представители стартира 11-ата последна сесия на 44-ото Народно заседание, съобщи Агенция " Фокус ". В регистрацията не участваха депутатите от ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Сесията бе открита от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя честити новата година на народните представители. " Нека си пожелаем да е по-здрава и по-спокойна ", сподели Караянчева.

 

" През изтеклите 4 години станахме очевидци на обединени по време на 140-тата годишнина от основаването на Тръновската Конституция. Имаше демонстративно евакуиране на депутатски банки, видеовръзка от болничните кревати и отвод на други да си сложат маски. Случи се да забележим и бесилка против постройката на Народното събрание ". Така ръководителят на 44-ото Народно заседание Цвета Караянчева заключи работата на депутатите, чийто мандат изтича.

Тя обърна внимание, че следва предизборна акция, която ще се организира в епидемиологичната конюнктура и по тази причина няма да е като никоя друга.

" Някои политици занапред започнаха офанзива против честността на идния избор. Още през октомври изпратих покана до европейските институции да изпратят наблюдаващи на вота. Призовавам всички да заобикалят внушенията, че ще има операция на изборите ", съобщи Караянчева.

Началото на пленарното съвещание бе обещано с химна на Република България и химна на Европа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР