С края на миналата седмица изтече и вторият етап от

...
С края на миналата седмица изтече и вторият етап от
Коментари Харесай

От Левски не казват как е преминал вторият етап за акциите на клуба

С края на предходната седмица изтече и вторият стадий от процедурата по увеличение на капитала на Левски. От клуба обаче до нощес не бяха разгласили доклад по какъв начин е минал той. Със сигурност на " Герена " са се надявали да е бил много по-успешен.

Както е известно, Левски реши на Общото заседание на 6 април притежателите на дялове да могат да си закупят нови. Номиналът на една акция е 1 лев, само че цената й е 5 лв.. Емитирани са 3 милиона. Целта е с продажбата им да бъдат покрити задълженията към Национална агенция за приходите, които в един миг възлизаха на 11.8 милиона лв..
 Левски пробва да задържи главен състезател
Левски пробва да задържи главен състезател

Ръководството на клуба е предложило нов контракт на Андриан Краев

Иначе на 21 май завърши първият стадий от процедурата по увеличение на капитала на сините. В него бяха записани и заплатени 41 842 броя елементарни поименни акции с право на глас от новата емисия акции с обща емисионна стойност в размер на 209 210 лв.. Краят на втория стадий пък бе 11 юни.

Наред с това продължава и дарителската акция за покриване на задълженията към Национална агенция за приходите. Явно обаче средствата, които постъпват по нея, са дребни. И това е повода от клуба да спрат да афишират каква сума е набрана в отворената специфична сметка, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР