С края на лятото компаниите започват да се активизират и

...
С края на лятото компаниите започват да се активизират и
Коментари Харесай

Вижте смартфоните които излизат на пазара през септември

С края на лятото фирмите стартират да се засилват и да показват нови устройства. Септември е едвам почнал, само че към този момент знаем кои смарт телефони ще дебютират този месец.
Прочетете още
Ето какво да чакаме:

Motorola Moto G54

 

 

 

Motorola Moto G54 ще дебютира в Китай на 5 септември.

Дисплеят е 6,5-инчов с периодичност на опресняването от 120Hz. Базовата версия ще е с 4GB RAM памет, само че ще има и вид с 6GB. Смартфонът ще се зарежда от чип MediaTek Dimensity 7020 и ще пристигна с много мощна батерия с 6000mAh.
 
Основната камера е двойна и ще съчетава 50 MP датчик с PDAF и оптична стабилизация с 2 MP датчик за макро фотоси. За селфитата дава отговор 16 MP датчик.

Очакваната цена е под 400 лв..

iPhone 15

 

 

На 12 септември Apple ще показа новите модели от серията iPhone 15. Гамата ще включва iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max. Вариантът от висок клас " Pro Max " може да се назова iPhone 15 Ultra.

Дизайнът и на четирите модела най-вероятно ще отстрани обичайния нотч за селфи камерата, залагайки на така наречения " динамичен остров ", дебютирал в iPhone 14 Pro. Друга оригиналност е, че всички модели ще са с USB-C зареждане.

Pro Max ще бъде оборудван с перископичен обектив за нарастване. Предстои да забележим какъв ще е оптичният му зуум, само че при всички положения ще бъде най-малко троен или даже петорен.

Новият iPhone 15 ще направи поръчки да остане смарт телефон с доста положителни фото и видео благоприятни условия.

Сгъваем Honor

 
 
На 13 септември Honor ще показа нов сгъваем телефон. Все още не знаем ивето на модела, само че съгласно вътрешни източници, той ще се назовава Honor Magic Vs 2 или Honor Magic V2 Lite.

Слуховете за устройството са разнообразни. Според едни Honor Magic Vs 2 ще сгъваемо на открито устройство като серията Huawei Mate Xs. Други настояват, че Honor Magic V2 Lite ще е най-достъпният сгъваем смарт телефон, дебютирал тази година.

Xiaomi 13T

 

 

Едни от най-очакваните модели на Xiaomi ще дебютират този месец. Това са Xiaomi 13T и Xiaomi 13T Pro.

Про-версията ще пристигна с 6.73-инчов AMOLED екран с периодичност на освежаване 144Hz, Dolby Vision и HDR10+. Той ще е предпазен от Corning Gorilla Glass Victus.

Големият коз на устройството е тройната му камера с три 50 МР датчика. Налични ще са лазерен автофокус, оптична стабилизация и троен оптичен зуум.

Xiaomi 13T ще може да снима 8K видео и слоу мошън с 1920 фрагмента в секунда при 1080p резолция. Това ще го трансформира в кандидат за купата камерафон на годината. Цената ще бъде малко под 2000 лв..

Motorola Edge 40 Neo

 

 

Motorola Edge 40 Neo ще дебютира този месец.

Според приключване на информация, Edge 40 Neo ще се предлага с 6,55-инчов FHD+ 144Hz pOLED екран, чип MediaTek Dimensity 1050, конфигурация на двойна камера 50MP + 13MP, оптична стабилизация, 32MP камера за селфита, IP68 рейтинг, 5000mAh батерия и ултра бързо 68-ватово зарядно

Базовата версия ще е с 8GB RAM памет, само че ще има и вид с 12GB RAM.

Цената на устройството ще бъде към 800 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР