С кратка литературно-музикална програма, много настроение и усмивки, представителите на

...
С кратка литературно-музикална програма, много настроение и усмивки, представителите на
Коментари Харесай

Берковските пенсионери отпразнуваха международния ден на възрастните хора /снимки/

С къса литературно-музикална стратегия, доста въодушевление и усмивки, представителите на пенсионерски клуб "Берковски кестен " отпразнуваха 1 октомври - Международен ден на възрастните хора.
Програмата откри госпожа Иванка Коцева - Председател на клуба. Поканени бяха и Председатели на всички клубове на територията на град Берковица.
Събитието почетоха Спаска Георгиева - Зам.-кмет на Община Берковица и господин Деян Еленков Председател на Общински съвет Берковица. Г-жа Георгиева прочете с доста неспокойствие приветствен адрес, изпратен от Кмета на Община Берковица Димитранка Каменова и подари на клуба красива кошница с цветя.
Г-н Деян Еленков усмихна и развълнува певческите групи, които взеха присъединяване в концерта „ Берковица чества “ за Празника на града на 07.09.2021 година с колаж от фотоси с техни театрални осъществявания. На 1 октомври в дома за остарели хора празнуваше и 99-годишната Роза Каменова - най-възрастният гражданин в Берковица. Тя е родена през 1922 година и към момента обича да чете книги и усмивката не слиза от лицето ѝ.
Г-жа Димитранка Каменова Кмет на Община Берковица изпрати приветствен адрес на Дома за остарели хора и специфичен подарък на баба Роза, която с голямо неспокойствие и сълзи в очите си пожела идната година да честваме нейната 100-годишнина.
С доста въодушевление и наслада мина днешният 1 октомври и за всички останали консуматори.
Персоналът на Дома с доста грижа и внимание беше провел дълго чакания за всички празник. Г-н Ради Иванов беше подготвил цветя и приветствен адрес за най-възрастните. Всички се вълнуваха и с боязън чакаха своето осъществяване.
Стихове, комизъм, песни и хора извършиха фоайето.
Остаряхме в действителност
ах, каква вероятност!
Но въпреки и неуместно
старостта ни отива.
Как витае въпросът:
Закъде? Докога?
Младостта се завръща
единствено през днешния ден и сега…
Завещаха ни думите:
ДНИТЕ си в любов превърнете
себе си раздавайте на хората към Вас.
ОМРАЗАТА с обич я прегърнете
ще успехите тези, които пращат я към Вас.
Желаем им здраве, дългоденствие, жизнен дух и спокойни старини!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР