С корона – такава, каквато й сложиха феновете на Евровизия,

...
С корона – такава, каквато й сложиха феновете на Евровизия,
Коментари Харесай

Виктория Георгиева слага короната на Евровизия - slava.bg

С корона – такава, каквато й сложиха почитателите на Евровизия, обявявайки я за един от любимците на състезанието от 2020 година, ще дефилира певицата Виктория Георгиева в новото си видео. Музикалният минифилм е към парчето Ugly Cry – второто, което отличничката от X Factor пуска след Tears Getting Sober – песента, с която тя трябваше да се качи на огромната сцена в Ротердам тази пролет.

Ugly Cry е основана по време на музикалния лагер за Евровизия в Лондон, където Виктория и едни от най-хубавите продуценти и композитори във Англия работиха по евентуалните песни за състезанието. Премиерата ще се състои още тази седмица, на 20 ноември (петък), като занапред песента може да бъде авансово непокътната онлайн.

Паралелно с представянето на парчето Георгиева продължава и трескавата подготовка за Евровизия 2021. На състезанието тя ще даде звук за ария пред близо 200 милиона фенове от целия свят.

По-рано този месец българската музикална вяра и вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова организираха среща, след която бе обявено, че Министерство на туризма ще поддържа присъединяване й на песенния конкурс. Виктория от своя страна ще бъде едно от лицата на страната ни пред света.

Снимка: Лора Мушева
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР