С корекции по тялото за близо около 50 000 лв.

...
С корекции по тялото за близо около 50 000 лв.
Коментари Харесай

Врачката на поп фолка пръснала 50 бона за корекции

С корекции по тялото за близо към 50 000 лева се похвали врачката на фолк певицата Зара Атанасова. Блондинката е направила някои много съществени промени с тялото си. Блеферопластика, липосукция на тяло, лице и шия, нови бюст и зъби са единствено част от екстрите, с които е коригирала тялото си довереницата на Анелия и Андреа.

" От дълго време не съм се появявала в медийното пространство и не съм пускала лайв образования. Истината е, че от половин година се подлагам на пластични интервенции за да наподобявам по-добре. Чувствам се съвършено “, споделя мадамата, определящата себе си като консултантка.
`Врачката

В средите се чудят от кое място Атанасова е събрала такава сума пари, с цел да се подложи на всички интервенции. Според осведомени обща стойност на процедурите възлиза на над 50 000 лева Скандал провокира шерването на фотоси преди и след на Атанасова в група за пластични интервенции. Жени скочиха против нея и я упрекнаха, че на фотосите, които споделя, не е тя. Други се хвърлиха да я пазят. Според близки до Зара пластичният хирург е направил тези интервенциите за реклама. Дали е по този начин остава да гадаем.

Атанасова е почтено търсена от Анелия, с цел да се допита до нея по какъв начин да постъпи, с цел да притегли благополучието в живота си. За своите предсказания Зара употребява картите Десте. Дамата, която дълги години е била жена детектив номер едно в Гърция, владее изкуство на картите, ритуали и практики за привличане на обич, благополучие и материално благоденствие.

Именно тя е индивидът, който оказа помощ на Андреа да се измъкне от тежката меланхолия след раздялата с Кобрата, написа " България Днес “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР