С концерт на емблематичния пловдивски симфоничен оркестър Big Band Plovdiv

...
С концерт на емблематичния пловдивски симфоничен оркестър Big Band Plovdiv
Коментари Харесай

Новият мол PLOVDIV PLAZA отваря врати с грандиозен концерт

С концерт на емблематичния пловдивски симфоничен оркестър Big Band Plovdiv ще бъде открит най-големият и съвременен търговски център в града - PLOVDIV PLAZA.

Молът ще отвори порти в 11.30 часа на 22-ри ноември с тържествено прерязване на лента, след което всички гости ще могат да се насладят на осъществяванията на Big Band Plovdiv и да се отдадат на извършване на покупки в дълго чаканите магазини. За положителното въодушевление на шопинг фанатиците ще се погрижат известните и обичани комедийни артисти от „ Аламинут “ – Робин Кафалиев, Атанас Бончев-Наката и Таня Кожухарова.

„ Много се вълнуваме. Всички бригади работят доста интензивно, с цел да посрещнем първите гости и те да се уверят сами, че с доста труд и нюх към детайла една постройка може да бъде преобразена и превърната в очарователно място за превозване на свободното време на всеки. “, показа Къртис Кауърд, ръководещ съучастник в Arceland Group. “Знаем, че пловдивчани чакат с неспокойствие огромна част от магазините в PLOVDIV PLAZA и бързаме да им предоставим опцията да пазарят в тях тъкмо преди празниците. През идващите месеци ще прибавяме още доста вълнуващи марки, с цел да предложим най-големия избор от фешън артикули и занимания. ”, добави той.

PLOVDIV PLAZA декларира своята позиция като бъдеща фешън дестинация и място за развлечение на пловдивчани и гостите на града. С концерта на Поли Генова и с водещи – любимци на всички – Алекс Раева и Мария Силвестър – формалното разкриване на PLOVDIV PLAZA сигурно ще провокира възторг.

Забавленията в PLOVDIV PLAZA ще продължат и през почивните дни, когато са планувани вълнуващи детски представления, приложни работилници, фейс пейнтинг и още доста изненади за най-малките гости на комерсиалния център.

Едни от най-големите магазини на дълго чакани фешън марки като ZARA, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Pull&Bear, H&M, Център за поръчки на ИКЕА и невиждани до момента спортни занимания за дребни и огромни ще бъдат ситуирани на 3-те търговски равнища на PLOVDIV PLAZA с обща повърхност от 35 000 кв. м. С отварянето на мола ще проработи и най-големият LED екран в България. Екранът, който ще се издига в атриума, ще бъде построен по най-новите HD технологии и с впечатляващите височина 16.3 м и повърхност от 175 кв. м! Той ще излъчва непрестанно особено създадени 3D клипове изцяло гратис за всички гости.

За улеснение на посетителите на комерсиалния център и работещите в офисите са планувани 3 надземни паркоетажа с 1200 места. В допълнение към тях ще бъдат 50 външни паркоместа, ситуирани пред магазините на H&M и Техномаркет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР