С какво ще запомним този ден? Гласуването на избори няма връзка

...
С какво ще запомним този ден?
Гласуването на избори няма връзка
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Доказано няма връзка между нивото на IQ и за кого гласуваме

С какво ще запомним този ден?

" Гласуването на избори няма връзка с интелигентността на гласоподавателя. Доказано е в голям брой проучвания " - още от коментара на проф. Антоанета Христова, политически анализатор от Българска академия на науките, чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов излезе с изключителна конференция на партията във връзка организирането на референдума за президентска или парламентарна република, иницииран преди два дни. По време на брифинга Слави Трифонов настоя, че президентът Румен Радев няма нищо общо с концепцията на партията му за инициираната от тях подписка, също така тя имала поддръжката на 53% от популацията. 

След днешната въздушна офанзива от съветска страна, която изстреля над 30 ракети против цели в разнообразни региони на Украйна президентът Володимир Зеленски съобщи, че " не схваща кой взема решенията в Русия " и добави, че до момента в който Москва споделя, че желае мир, в действителност лъже, като атакува Украйна с ракети. В цялата страна бе оповестена въздушна паника. Ден по-рано Германия и Съединените щати оповестиха, че ще изпратят на Украйна съвременни бойни танкове, които да подсигуряват отбраната на страната, а президентът Джо Байдън означи, че това не е опасност за нахлуване против Русия.

Арина Сабаленка се нуждаеше от четири опита на полуфинал, само че доближи дебютния си мач за купа от Големия шлем. Световната №5 от Беларус оправда ролята си на корав любимец в мача против Магда Линет от Полша и надви със 7:6(1), 6:2 след час и 35 минути игра. Беларускинята е в невероятна форма от началото на годината с 20 извоювани следващи сета, почнали с шампионата в Аделаида, който тя завоюва.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:

 

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

След две години отсрочване поради пандемията, обичайният боен церемониал на Индия се завърна с внушително присъединяване и помпозност. Чуйте по какъв начин във вечерните Podcast вести. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР