С жестоки закани беше засипан боксовата звезда на Горна Оряховица

...
С жестоки закани беше засипан боксовата звезда на Горна Оряховица
Коментари Харесай

Дивака към Яйцето: Ще разбия този мишок!

С жестоки закани беше засипан боксовата звезда на Горна Оряховица Борислав Иванов – Яйцето преди дербито против звяра от Приморско Иво Кръстев – Дивака. Двамата ще се срещнат на 2 юни в спортната зала "Никола Петров " на първото издание от галавечерите "Боксов конфликт ". 6-рундовият дуел ще бъде в категория до 79 кг.

"Надъхал съм се да разбия този мишок ", избухна във Facebook Дивака. "Това момче няма да го познаят приятелите му след мача. Ще го разкъсам. Не знае какво го чака ", продължи със заканите той.

Засега Борислав Иванов (3 победи, 2 с нокаут и 1 загуба) резервира безмълвие, само че неговите почитатели към този момент започнаха да го подканят, с цел да отговори на тежките нападки.

Биткаджията от Горна Оряховица се бие едвам от две години. Започва във Велико Търново, само че от половин година се занимава по-сериозно при Захари Мутафчиев в Горна Оряховица. Иво Кръстев е прочут като доста твърд боксьор. Той има пет дуела, а три от тях са загуби с 1:2 съдийски гласа.

Общо 15 борби ще се проведат в Горна Оряховица. Срещите ще бъдат под егидата на Професионален боксов съюз с президент Никола Николов. Организатори са локалният боксов клуб и промоутърът Васко Василев. Билети към този момент се продават в клуб "Империал " в Горна Оряховица и в мрежата на "Ивентим ". Те са на цена от 5 лева, а всички деца до 10 година ще влизат гратис.

Галавечерите "Боксов конфликт " скоро ще имат и ново лого. Организаторите пуснаха специфичен конкурс за направата на признака. Победителят ще получи премия от 150 евро, а неговият артикул ще украсява рекламните материали и плакатите на шоутата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР