С изпълнението на живо на всички 10 трака от албума

...
С изпълнението на живо на всички 10 трака от албума
Коментари Харесай

Теодосий Спасов и Иван Шопов направиха вливане на музика и визия

С осъществяването онлайн на всички 10 трака от албума " InFusion " двамата музиканти подариха на към 500 нетърпеливи да ги чуят почитатели едно галактическо прекарване - вливане сред тон и страст, визия и атмосфера, комбинация и импровизация, един самобитен празник на сетивата, който стана факт и с помощта на гостуващите актьори - надареният пианист Димитър Бодуров и дамите от вокална група Авигея, чиито гласовете накараха публиката безусловно да настръхне.

Снимка: Chechigo 2
За незабравимото сетивно прекарване способства и особено създадена за албума " InFusion " образна среда, дело на актьора Лора Шопова. Въздействащите видео-импресии, генерирани въз основата на звука, сътвориха една атрактивна мултисетивна атмосфера и трансфораха столичното Пространство 108 в същинска приказка, на която присъстващите просто не можеха да се наситят - изказване подкрепено от обстоятелството, че музикантите бяха извикани на бис от нестихващи овации.
За положителното прекарване в студената ноемврийска вечер, феновете се любуваха на самобитни коктейли от " Винпром Троян ", чиято съществена съставна част бе Троянска сливова ракия, а имената на напитките бяха въодушевени от композициите в албума " InFusion ".
Събитието бе подкрепено от " Загорка ", тъй като със " Загорка " може да намерите положителното тук и в този момент.
По време на концерта-промоция настъпи и моментът, който всички ценители чакаха с неспокойствие - да се снабдят с копие на " InFusion ". Албумът, издание на лейбъла Etheraudio Records, към този момент може да бъде поръчан и онлайн от, както и слушан на. Съвсем скоро ще станат ясни и други местоположения на разпространяване, които ще бъдат оповестени на страницата на Иван Шопов.
Една от най-хубавите вести за колекционерите е, че при започване на 2019 година " InFusion " ще излезе и на 180-грамов бял винил. Оригиналната образна еднаквост и на двата продукта са дело на движимостите майстори от Fontfabric.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР