С избора на Вежди Рашидов за председател на 48-ото Народно

...
С избора на Вежди Рашидов за председател на 48-ото Народно
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: БСП спаси парламентаризма в България с избора на Вежди Рашидов

С избора на Вежди Рашидов за ръководител на 48-ото Народно заседание Българска социалистическа партия е " избавила " парламентаризма в България. Това сподели депутатът от социалистическата партия Драгомир Стойнев в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

По думите му левицата е посочила по какъв начин би трябвало да се работи в " такава спешна обстановка " и е защитила " публичния интерес за сметка на партийния ".

" Всеки приказва за консенсус в Народното събрание, само че никой не подхваща действителни дейности. Всички приказват какъв брой е хубаво да имаме държавно управление, само че Българска социалистическа партия направи тази първа крачка. Нашият водач я направи. Очакванията са и другите политически сили да създадат най-малко някакво минимално съответно изпитание, а освен на думи, с цел да можем да образуваме държавно управление в този парламент и да може да отговорим на упованията на обществото ", изясни той.

Според Стойнев обществото сега чака обществена, икономическа и финансова непоклатимост. Той също по този начин похвали партията за това, че са имали " едни от най-хубавите държавни управления ", които са постигнали " най-хубавите политически резултати ".

Депутатът от левицата за следващ път повтори позицията на Българска социалистическа партия против даването на оръжие за Украйна, като сподели, че " би трябвало да мислим деликатно ".

" Аз избирам България да оказва помощ на украинските жители, в сравнение с България да оказва помощ на войната и да оказва помощ на гибелта. Това е принос, който вършат всички български жители с това, че ние оказваме помощ непосредствено, финансово и закриляме украинските жители. На нас са ни такива опциите ", сподели Стойнев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР