С идеята да се даде пулс за социален живот чрез

...
С идеята да се даде пулс за социален живот чрез
Коментари Харесай

ДГ „Калинка“ стартира работа по проекта „Споделено щастие“

С концепцията да се даде пулс за обществен живот посредством схващане на другите, ДГ „ Калинка “ стартира реализацията на план „ Споделено благополучие “, залагащ на положително отношение към всички и развиване на културната еднаквост на децата, като ключ към разбирателството сред хората.

Проект „ Споделено благополучие “ ще обезпечи и осъществя ограничения за ранен и еднакъв достъп до предучилищно обучение на децата от малцинствени групи, посредством осъществяване на интегрирани действия за превъзмогване на вероятните бариери, с които фамилиите се сблъскват. Целевата група обгръща 85 деца от 3 до 7-годишна възраст. Продължителността на плана е 10 месеца.

В рамките на плана ще бъде предоставена интегрирана поддръжка, която ще усъвършенства достъпа до качествено обучение на децата в обществено уязвимо състояние.

Клуб „ Взаимопомощ “ и „ Доброта “ ще оказват обществена поддръжка на деца посредством благотворителни начинания, в които децата ще са в ролята на доброволци и добротворци. Продължение на концепцията за интегрирана поддръжка е даването на просветителна в клубовете „ Изненада “, „ Кулинарна магия “, „ Танцувай с мен “ и „ Ритъм “, в които ръцете ще творят хубост от всеки материал, хранителен артикул, придвижване, тон, а сърцето ще демонстрира приемливост и почитание.

Чрез плануваните действия ще се подобрят изискванията на приемащата просветителна среда, а празничните изяви във „ Весел зодиак “ и „ Игротека “, също ще са част от дейностите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР