С химна на България и този на ЕС започна церемонията

...
С химна на България и този на ЕС започна церемонията
Коментари Харесай

Денков предава властта на Главчев: На ваше разположение сме


С химна на България и този на Европейски Съюз стартира церемонията по предаване на изпълнителната власт в Министерски съвет.

В залата участват всички министри от кабинета на Николай Денков и всички членове на служебния кабинет на Димитър Главчев.

,,Tова събитие предаваме властта на новия Министерски съвет с пожелания за триумф, с благопожелание да свършат работа, която да е в интерес на България. Нашето държавно управление направи всичко допустимо да работи по управническата стратегия и по този метод да ви осигурим равномерен преход за идващия интервал.

Това съобщи министър-председателят в оставка акад. Николай Денков на церемонията в Министерски съвет по предаване на властта в ръцете на служебния кабинет с министър председател Димитър Главчев.

Акад. Денков съобщи, че една от най-трудните задания на служебния кабинет е да обезпечи почтени избори, които да завоюват доверието на жителите. Трудна е, тъй като сега няма доверие.

„ Надявам се с вашите дейности да върнете това доверие. Единият от знаците за това е дали ще има машини на гласуването. Ако няма машини, делът на невалидните бюлетини е толкоз огромен, че хвърля сянка върху изборните резултати. Надявам се, че ще организирате този развой. Вторият знак е делът на невалидните бюлетини да бъде невисок, с цел да не се оспорват резултатите “, сподели Денков.

Той прикани Народното събрание да се изкуши да трансформира Изборния кодекс през идващите два месеца.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР