С голямо уважение с отнасям към Възраждане. С тях би

...
С голямо уважение с отнасям към Възраждане. С тях би
Коментари Харесай

Бойко Борисов: С Възраждане би се работило по-лесно, защото са сериозни

С огромно почитание с отнасям към " Възраждане ". С тях би се работило по-лесно, тъй като са съществени хора. Проблемът там е идеологически, тъй като няма на какво да стъпим, съобщи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещаване в Стара Загора.

" Те желаят референдум за излизане от НАТО и Европейски Съюз, да не се влиза в Еврозоната, да не се оказва помощ на Украйна, а това са нашите първи седем точки. Понеже те съответстват с темелите на " Демократична България ", " Продължаваме промяната " и Движение за права и свободи - ние оттова търсим благоприятни условия. (...) Това са 6-7 неща, които тези партии с лекост биха подписали ", сподели Борисов във връзка с " Възраждане " и договарянията за съставянето на постоянно държавно управление.

Борисов уточни, че въпреки заявката на " Български напредък ", че са подготвени да се коалират с ГЕРБ, математически не е допустимо да се сформира кабинет без " Възраждане ". По думите му по тази причина от ГЕРБ са предложили неутрални хора:

" Затова са тези неутрални хора като Плевнелиев, а като кажеш НАТО, се сещаш за Мони Паси. Ще използваме първите седмици на Народното събрание, с цел да реализираме единодушие по тези политики и да прекараме страната през рецесията. (...) Мисля, че тези резултати от изборите би трябвало да смирят всички, както ние се смирихме. "

За взрива на Кримския мост

Преди два дни се появиха фрагменти с горящия Кримски мост през Керченския проток. Съоръжението свързва съветския град Таман с украинския Крим, анексиран от Русия през 2014 година Впоследствие съветският боен сътрудник Александър Коц съобщи, че експлозивът, употребен за взривяването на Кримския мост, е пристигнал от България и е бил заложен в стоката, транспортирана от камиона-бомба у нас.

Днес Борисов съобщи, че в случай че беше на мястото на съветските служби, би му било забавно не от кое място е тръгнал камионът с гърмежите, а къде е бил претрупан. " Що се касае за " българската диря ", аз имам неприятен привкус от тази дума, щото при атентатът по папата се говореше за българска диря, само че след това персонално той сподели, че не е правилно ", сподели той.

Според него по време на война всеки гледа да " изхвърли колкото може повече от напрежението на открито ".

" Този камион се е движел през пет страни маса време, ясно е че гърмежът не е претрупан тука, щото не може да мине границите - ще се самовзриви някъде. Куп такива неща, само че в този момент каквото и да кажеш, е значимо да не е вътре в страната ", съобщи Бойко Борисов.

Депутатски и премиерски постове

Борисов уточни, че се е отказал да бъде народен представител, макар, че това би значело, че има имунитет:  " Как ще ме арестуват като съм народен представител, аз желая да имат всички благоприятни условия, щом това им е най-важното в програмата ", сподели той по адрес на Политическа партия.

" В момента има над 200 индивида подготвени да са министър председател, след Кирил Петков всеки може да е министър председател ", отговори водачът на ГЕРБ на въпрос има ли партията подготвеност да показа свои претенденти за министър-председател.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР