С голямо удоволствие и удвоен апетит обявяваме старта на играта

...
С голямо удоволствие и удвоен апетит обявяваме старта на играта
Коментари Харесай

Коя рецепта е по-вкусна - отсъди и спечели с Vegeta

С огромно наслаждение и подсилен вкус разгласяваме старта на играта на Vegeta, Edna.bg и MateKitchen – кой е по-голям специалист в кухнята.

Припомняме, че вие, нашите читатели, имате нелеката задача да прецените кой от готвачите на MateKitchen се оправя по-добре с ястията от другите кухни. На готвачите им оказват помощ моноподправките на Vegeta, а на вас ще помогнем с изкусителни награди.

Първите видеа към този момент са снимани, първите ястия към този момент са сготвени. Започваме с нашите обичайни, българския ястия - домакински самун с подправки и капама .

За дъхавия домакински самун занаятчия готвач Оля Петрова употребява риган, мащерка, босилек и изсъхнал чесън Vegeta, които неустоимо се съчетават с аромата на прясно изпечен самун. Нямаме самообладание да опитаме.

Майстор готвач Георги Николов овкуси капамата с черен пипер, червен пипер, и дафинов лист Vegeta. Усещате ли и вие уханието?

Ето и видеото с рецептите:



Не е елементарно да се реши, нали?

Няма да е по-лесно и с второто видео с предписания от Гърция: фасул по гръцки и пилешко с грах и кори.

В своя фасул Оля постави риган, мащерка и магданоз Vegeta, тъкмо както го харесват в южната ни съседка. Тези подправки придават оня магичен, неотразим усет на другояче простичката бобена яхния.

Колкото до пилешкото с грах и кори, то беше обилно поръсено от занаятчия готвач Георги Николов с черен пипер, копър и листенца магданоз. Вижте тъкмо по какъв начин се вършат и двете предписания:



И двете оферти са извънредно забавни, а уханието на подправките съвсем можем да усетим и през мониторите.

Ако към този момент сте избрали своите обичани предписания от видеата, попълнете формата за регистрация и посочете кой се е справил по-добре в кухнята.

Гласувай, участвай и завоюва! А можеш да се запознаеш с.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР