С голове през второто полувреме на Лин Уилямс, Линдзи Орън

...
С голове през второто полувреме на Лин Уилямс, Линдзи Орън
Коментари Харесай

Американките отнесоха Канада на финала на квалификациите за Токио 2020

С голове през второто полувреме на Лин Уилямс, Линдзи Орън и на огромната звезда Мегън Рапино тимът на Съединени американски щати отнесе Канада с 3:0 във финала на олимпийския квалификационен шампионат по футбол за дами в Зона КОНКАКАФ. Така или другояче двата тима се бяха класирали за Игрите в Токио това лято, откакто завоюваха преди този момент полуфиналите си.

Съединени американски щати отнесе Мексико с 4:0, а Канада прекърши с минималното 1:0 Коста Рика, с цел да трансфорат финала по-скоро в празненство, в сравнение с в съревнование. Уилямс откри резултата в 60-ата минута, откакто най-сетне проби проведената канадска защита с мощен удар. Орън удвои преднината на отбора си 11 минути по-късно с помощта на техничното си осъществяване. Появилата се като запаса Мегън Рапино оформи крайното 3:0 в края на мача.

Женският тим на Съединени американски щати, който завоюва Световната купа във Франция предходната година, падна от Швеция на четвъртфинал на предходните Олимпийски игри през 2016-а година. Но все пак, те са считани още веднъж за любимци. Останалите тимове, които са си взели квоти в шампионата с 12 тима, са: Япония, Бразилия, Нова Зеландия, Англия, Нидерландия, Швеция. Остават три квоти, които са за Африка, Азия и една от плейофа сред представители на Южна и Северна Америка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР