С гол в последната минута Спартак (Москва) с Ивелин Попов

...
С гол в последната минута Спартак (Москва) с Ивелин Попов
Коментари Харесай

Ивелин Попов влезе и Спартак стигна до победата

С гол в последната минута Спартак (Москва) с Ивелин Попов в редиците си стигна до трагична победа с 1:0 при гостуването си на Арсенал (Тула) в среща от 19-ия кръг на съветския хайлайф. Точен беше Денис Глушаков след подаване на Луис Адриано. Тази победа изкачи първенците до трета позиция за сметка на Зенит, който обаче е с дуел по-малко.

Попето стартира мача на пейката, само че се появи на терена за последния четвърт час. Сред запасите първоначално беше и Михаил Александров от състава на Арсенал, като той влезе в игра малко след сънародника си.

Този триумф на Спартак обаче не стигна за второто място, тъй като по същото време довечера ЦСКА (Москва) разгроми новака Тосно с 6:0. Георги Миланов не взе присъединяване в мача поради травма.
Всё! В заключительном домашнем матче в 2017 году в непогоду согрели болельщиков яркой игрой и голами! #ЦСКАТосно pic.twitter.com/SN5ztzpr3D
— ПФК ЦСКА Москва (@pfc_cska) December 1, 2017

Лидер е Локомотив (Москва) с 4 точки повече от ЦСКА и с дуел по-малко. Премиер Лига 19 кръг, петък 1 декември  Арсенал (Тула) 0:1краен резулат  Спартак (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР