С ГЕРБ-СДС изработихме обща управленска и законодателна програма и това

...
С ГЕРБ-СДС изработихме обща управленска и законодателна програма и това
Коментари Харесай

ПП-ДБ пратили Лена срещу „плаващи мнозинства“

С ГЕРБ-СДС изработихме обща управническа и законодателна стратегия и това е мотивът за нашата среща през днешния ден – да продължим разискването с техни представители и с министъра на правораздаването.

Това съобщи Лена Бориславова на влизане в постройката на Народното събрание в понеделник, откъдето стана ясно, че е част от договарящия екип на ПП-ДБ.

В петък ясно декларирахме, че плаващи болшинства за правосъдна промяна и за управническа и обща законодателна стратегия не са възможни и съставляват нарушаване на правилата, при които това държавно управление беше подкрепено и от двете групи, добави Бориславова.

Тя акцентира, че страната се нуждае от постоянно държавно управление, само че то би трябвало да има зад тила си устойчиво болшинство.

В противоположен случай то става заслон, а ПП-ДБ няма да разрешат зад паравана да се крият плаващи болшинства. Най-критичното е да няма такива, тъй като не може регулатори, които ще контролират публичните връзки в идващите 5-7 години или пък закони да се одобряват с болшинства на Движение за права и свободи и “Възраждане ”, акцентира Бориславова

Тя посочи, че не приказват за съдружно съглашение, а за механизъм, който да обезпечи спазването на поетите задължения при образуване на държавното управление.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР