С Газпром“ ние повече не трябва да имаме работа, заяви

...
С Газпром“ ние повече не трябва да имаме работа, заяви
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Повече не трябва да имаме работа с „Газпром“


С „ Газпром “ ние повече не би трябвало да имаме работа, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на конференция на партията. Според него страната ни би трябвало да реализира 100% диверсификация от „ Газпром “.

" Щях да го направя по друг метод – когато си подсигуря танкерите, тогава щях да скоча, единствено че те взеха решение друго ", добави Борисов. Той заявява, че от ГЕРБ няма да водят договаряния с „ Газпром “.

Лидерът на ГЕРБ уточни, че без политическа непоклатимост и без смяна на законите, България няма да може да се възползва от парите по Плана за възобновяване и резистентност. Планът би трябвало да подкрепи бизнеса да стане по-иновативен, по-креативен, това е значимото за нас, разяснява той.

Бойко Борисов съобщи, че е належащо в България да бъде направена правосъдна промяна. " За мен, за нас, правосъдна промяна е тази, при която индивидът не дефинира нищо. Това значи самостоятелна правосъдна система - по този начин да е изработен законът, че който и да стои от горната страна, да няма значение ", сподели водачът на ГЕРБ.

Той добави, че не е водил диалози с представители на другите партии за възможна коалиция след изборите.

" Има доста формули, само че формула ГЕРБ и Движение за права и свободи не съществува ", уточни Борисов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР