С филм на режисьора Педро Алмодовар ще бъде открито тазгодишното

...
С филм на режисьора Педро Алмодовар ще бъде открито тазгодишното
Коментари Харесай

Филм на Алмодовар открива тазгодишното издание на Киномания

С филм на режисьора Педро Алмодовар ще бъде намерено тазгодишното издание на " Киномания ". По време на прожекцията на 18 ноември феновете в зала 1 на НДК ще имат опцията да видят на огромния екран Пенелопе Круз.

Актрисата беше отличена за ролята си във кино лентата на фестивала във Венеция. Въпреки пандемията и тази година уредниците дават обещание мощно наличие на най-хубавите кинопродукции по света.

В последния си филм Педро Алмодовар не пропуща да ни сблъска с най-съкровените усеща, които пазим в себе си. Пенелoпе Круз ще я забележим в ролята на една от двете дами, свързани след престой в родилното поделение.

" Това е филм за силата на човешкия живот и за смисъла на раждането ", Владо Трифонов, програматор на " Киномания ".

Само две са българските заглавия в тазгодишната стратегия.

" Няма да открием за първи път от 7 години с български филм, само че пък имаме положителни заглавия - " Чичо Коледа ", една доста добра комедия на Ивайло Пенчев и доста забавния филм на Поли Генчева за Боян Петров - " Отново съм тук ", в който има невиждани фрагменти от неговото избавяне в Хималаите ", изясни още Трифонов.

На 26 ноември " Киномания " ни кани на нетрадиционно за програмата събитие - моноспектакълът на Деян Донков " Камбаната ". За да извърши песента на неговия воин, посредством която публиката чува душата му, на сцената ще излезе и оркестър " Карандила ".

" В спектакъла има 3D mapping. Има връзка с киното по някакъв метод, тъй че той е подобен вид опит сред кино, спектакъл и музика онлайн ", споделя артистът Деян Донков.

" Добрият началник " с Хавиер Бардем, филм, отдаден на Енио Мориконе и отличеният за най-хубава режусува в Кан " Анет " също са част от заглавията в програмата. " Киномания " ще продължи до 5 декември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР