С емоционално послание, което стяга гърлото на всеки негов последовател

...
С емоционално послание, което стяга гърлото на всеки негов последовател
Коментари Харесай

Луис Енрике към Ксана: Ти ще си нашият ангел-хранител

С прочувствено обръщение, което стяга гърлото на всеки негов почитател в обществените мрежи, някогашният треньор на футболния " Барселона " Луис Енрике си взе последно довиждане с най-малката си щерка Ксана.

9-годишното момиче умря, откакто 5 месеца се бори с рак на костите, само че не съумя да победи подлата болест.

" Дъщеря ни Ксана умря този следобяд на 9-годишна възраст след 5-месечна борба с рака на костите. Благодарим на всички за обичта, която ни изпращахте в последните месеци, за съобразителността и разбирането. Благодарим и на лекарите в лечебните заведения " Сан Хуан де Део " и " Сан Пау " за отдадеността при лекуването, на медицинските сестри и на доброволците. Благодарим и на свещениците в " Сан Хуан де Део ", стартира посланието на Енрике.

" Ще ни липсваш доста, само че ще си спомняме за теб всеки ден и се надяваме да се срещнем още веднъж в миналото. Ти ще си нашият ангел-хранител. Почивай в мир, Ксана ", приключва испанецът.

pic.twitter.com/hI7B10HkW8
— LUISENRIQUE (@LUISENRIQUE21) August 29, 2019

През юни 2019 година Луис Енрике напусна поста на народен селекционер на Испания след единствено 11 месеца отпред. Тогава той разгласи, че повода за това е персонална.
Луис Енрике към този момент не е треньор на Испания Той напуща по персонални аргументи
Ксана е най-малкото дете в фамилията на Луис Енрике и половинката му Елена. Двамата имат още 19-годишен наследник на име Пачо и щерка на 18 години - Сира.

Новината за гибелта на дребната Ксана, която интензивно участваше в празненства при спечелването на трофей от тимовете на татко си, потресе футболния свят. Множество близки и другари, някогашни футболисти и сътрудници на Енрике сервираха съболезнованията си в обществените мрежи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР