С ексклузивен достъп дълбоко под улиците на Рим и зашеметяващи

...
С ексклузивен достъп дълбоко под улиците на Рим и зашеметяващи
Коментари Харесай

Невидимият град на Рим

С извънреден достъп надълбоко под улиците на Рим и зашеметяващи нови техники за визуализация, класикът доктор Майкъл Скот повежда екип от специалисти, с цел да разкрият цялата история на най-внушителния град в античния свят и невероятните хора, които са го основали и населявали. Невероятният пейзаж на Рим е толкоз впечатляващ през днешния ден, колкото и когато градът е бил издигнат, само че емблематичната му визия споделя единствено половината история. 

Има различен Рим, който малко хора са виждали - с големи подземни кариери, водопроводи и грамадни резервоари и украсени храмове, гробници и комплицирано конструирани механизми и клопки под Колизеума. За него споделя филмът " Невидимият град на Рим ", който разкрива за пръв път заровената история на гениалните римляни и по какъв начин са възнамерявали, основали и живели в запленяващия си град преди повече от две хилядолетия.

" Невидимият град на Рим " можете да гледате по Viasat History на 25 март, понеделник, в 21:50.



Снимка: Viasat History

Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР