С един играч по-малко остана Канатица“ след най-оспорвания, тежък и

...
С един играч по-малко остана Канатица“ след най-оспорвания, тежък и
Коментари Харесай

Оперният певец напусна „Фермата“ 9 след сериозна грешка на Арената

С един състезател по-малко остана „ Канатица “ след най-оспорвания, тежък и мъчителен екипен елиминационен двубой в деветия сезон на „ Фермата “ по bTV.

Оперният артист Борис Добрев се сбогува със стопанството, само че извърши фантазията си да смени културната сцена с обора и да изпита силите си в приключението край село Боснек.

„ Взех всичко от предаването. Срещнах готини хора, доих крава за първи път, тествах опциите си на Арената, благополучен съм! Разбрах, че и в оперната музика, и във фермата, всичко изисква твърдоглав труд “, сподели участникът, който позволи дребна, само че непростима неточност във значима борба. Забавянето му с 10 секунди коства успеха на неговия отбор и обезпечи триумфа на „ Елбетица “.

В понеделник вечер алените в лицето на Борис, дизайнера Сергей Панайотов и собственичката на автокъща Лилия Ел Абани ясно обявиха желанието си за победа. От зелените им се опълчиха артистът Петър Петров, сервитьорът Андрей Стефанов и актрисата Присияна Люцканова. В последвалия конфликт с изключение на отборни пристрастености се развихриха и мощни персонални страсти.

Първата самостоятелна борба за един пендар – побутване на гигантска гума и рязане на филии от греда, сблъска „ аления “ Борис и „ зеления “ Андрей. Оперният артист сподели забележителни умения с триона, само че остана без мирис при местенето на гумата. Въпреки че претърпя серия от рецесии и получи болки в ръцете, той не се отхвърли. Съперникът му обаче беше по-бърз и „ Елбетица “ поведе с 1 на 0.

Две мощни и непоколебими дами премериха сили във втората борба за два пендара. Лилия от „ Канатица “ и Присияна от „ Елбетица “ се вкопчиха в хоризонтална греда и увиснаха на нея, впрягайки волята си да устоят оптимално дълго. В началото на тестването собственичката на автокъща замръзна в една поза и остана в нея, до момента в който актрисата неведнъж смени захвата и първа падна малко след 24-тата минута. Лилия, за която това е четвърти следващ двубой, победи, а „ Канатица “ обърна резултата на 2 на 1 в своя изгода.

Третата борба за три пендара опълчи двама непримирими врагове – Петър от „ Елбетица “ и Сергей от „ Канатица “, който се реалокира от зеления тим в аления, неудовлетворен от лидерския жанр на артиста. Сега двамата получиха късмет да решат разногласието си на Арената. Петър влезе в конфликта по-уверен и квалифициран – сподели забележителна експедитивност, техника и тактика в рязането на дъски, коването на стълба и цепенето на ритловица, и приключи с голяма преднина пред съперника си. След играта му „ Елбетица “ поведе с 4 на 2. На въпросите от Алманаха двата тима се показаха равностойно и си разделиха по две точки.

В решаващата щафета за пет пендара алените и зелените минаха по трасето, демонстрирайки съвсем едни и същи умелост, сръчност, експедитивност и централизация. Единствено Борис загуби равновесие при преместването на цялостни менци с вода по тънка греда и се забави с 10 секунди, поради които „ Канатица “ падна от „ Елбетица “ с 4 на 11 и загуби дуела. След борбата множеството съотборници на оперния артист гласоподаваха против него и го изпратиха вкъщи./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР