С двубой между първата ракета на България Димитър Кузманов (№195

...
С двубой между първата ракета на България Димитър Кузманов (№195
Коментари Харесай

Програма: Димитър Кузманов открива срещата с Парагвай за Купа Дейвис

С дуел сред първата ракета на България Димитър Кузманов (№195 в международната ранглиста) и втората ракета на Парагвай Ернандо Ескура (без класиране) ще бъде открит мачът сред двата тима от шампионата за Купа " Дейвис ". Това отреди тегленият през днешния ден чоп за срещата от плейофите в Световна група II на международното отборно състезание по тенис за мъже, която ще се организира на 4-5 март в столичната зала " София ".

Във втория сингъл мач в петък един против различен ще се изправят втората ни ракета Александър Лазаров (№409) и първият избор на южноамериканците Даниел Вайехо (№1985).

Програмата в събота ще стартира със срещата на двойки, за която са декларирани Александър Донски и Пьотр Нестеров против Хуан Борба и Даниел Вайехо. Следват мачове при единиците сред първите ракети Кузманов и Вайехо и сред вторите - Лазаров и Ескура.

Във всеки от двата спортни дни мачовете ще стартират в 16:00 ч. Входът за публиката е свободен, като след получено позволение от Министерството на здравеопазването ще може да бъде напълнен цялостният потенциал на залата от 500 седящи места. Единственото изискване е всеки фен да има годен документ и/или негативен резултат от тест за COVID-19 и да носи защитна маска.

Всички дуели ще бъдат излъчени директно по телевизия B1B-Box - най-новия български състезателен канал, предаван в мрежата на най-големите кабелни и сателитни оператори.

Програма за петък (начало 16:00 часа българско време):

1. Димитър Кузманов - Ернандо Ескура

2. Александър Лазаров - Даниел Вайехо

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР