„С две ръце препоръчвам ваксинирането на деца над 15-годишна възраст“,

...
„С две ръце препоръчвам ваксинирането на деца над 15-годишна възраст“,
Коментари Харесай

Проф. Велизарова: В повечето случаи децата се заразяват от възрастните, отколкото обратното

„ С две ръце предлагам имунизирането на деца над 15-годишна възраст “, безапелационна бе тя и добави, че мнението й е бъда забавена имунизацията на деца под 15 години.

„ Половин % от инфектираните с Covid деца имат потребност от болнично лекуване и те нормално са с съпътстващи болести “, акцентира проф. Велизарова и уточни, че допълнително случаи децата се заразяват от възрастните, в сравнение с противоположното.

По думите й учителите са рискова група, т.е. могат да заразяват децата.

„ Така наплашихме хората с Covid-19, в същото време имаше спорни изявления от сътрудници за имунизациите, това докара до ниско предпочитание да се имунизират хората.... За учителите, че не са имунизирани в огромен % - разбирам, само че за лекарите? Въпреки че сме най-ваксинираната каста от популацията на страната, не сме имунизирани даже 80% “, добави тя.

„ Ние постоянно сме били с доста демократични ограничения против Коронавирус. Не мога да се съглася да задължаваме хората да се имунизират “, съобщи проф. Светлана Велизарова и посочи, че съгласно нея ултимативното условие ще реализира противоположен резултат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР