С два гола в самия край на срещата Емполи обърна

...
С два гола в самия край на срещата Емполи обърна
Коментари Харесай

Късни два гола донесоха победата на Емполи над Фиорентина

С два гола в самия завършек на срещата Емполи обърна и победи Фиорентина с 2:1 в мач от 14-ия кръг на италианската Серия "А ".

Сръбската звезда на гостите Душан Влахович даде задатък на Фиорентина в 57-мата минута с 11-ия си гол за сезона и изглеждаше, че "виолетовите " ще прибавят нови три точки към актива си.

Емполи обаче възкръсна в заключителните минути. В 88-мата Филипо Бандинели изравни, откакто се пребори в наказателното поле за една отбита топка, а 120 секунди по-късно Андреа Пинамонти донесе триумфа на домакините с доста точно осъществяване.

В другия мач, игран този следобяд, Сампдория завоюва вкъщи с 3:1 против Верона. За "моряците " това бе втора поредна победа, която ги отдалечи на шест точки от зоната на изпадащите.

Адриен Тамезе изведе гостите от Верона напред малко преди почивката, само че пет минути след началото на второто полувреме Антонио Кандрева изравни.

Сампдория реализира цялостен поврат в 77-мата минута с гол на Албин Екдал, а крайното 3:1 бе завършено в последната минута от Никола Муру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР