С два гола на Килиан Мбапе Франция победи Дания и

...
С два гола на Килиан Мбапе Франция победи Дания и
Коментари Харесай

Въпреки загубата селекционерът на Дания не губи надежда

С два гола на Килиан Мбапе Франция победи Дания и се трансформира в първия тим, класирал се във етапа на директните елиминации на Мондиал 2022. “Червеният динамит ” може да съжалява за изгубената точка, тъй като резултатът беше 1:1 единствено четири минути преди края на постоянното време.

Въпреки това селекционерът на датчаните Каспер Юлманд счита, че “петлите ” са спечелили справедливо срещата.

" Футболът е игра на елементи и през днешния ден ние не бяхме съвършени. Понякога везните се накланят на една страна, а от време на време - на друга. Днес Франция заслужаваше повече успеха, само че не с доста ", сподели Юлманд, представен от " Екип ".

Днешното попадение, което бе дело на Андреас Кристенсен, се трансформира в първото, което Дания означи на актуалното Световно състезание. Хюлманд обаче твърди, че “червеният динамит ” не се е предал.

" Днес Брейтуейт бе най-близо до гола, Долберг се движеше добре, а Корнелиус имаше състояние през първата част. Харесвам доста нападателите ни и те ще потвърдят класата си. ", продължи Хюлманд.

" Световното състезание е най-трудният шампионат. Истината е, че против Тунис не бяхме на равнище. Днес играхме по-добре. Имаме още един мач против Австралия, не губим вяра ".

Датският селекционер добави, че капитанът Симон Кяер не е играл поради неразположение, провокирано от травма. Все още не е ясно дали бранителят ще бъде разположение на Хюлманд за последния дуел от груповата фаза.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР