С допълнителна точка в дневния ред на редовното си заседание

...
С допълнителна точка в дневния ред на редовното си заседание
Коментари Харесай

Смениха шефа на болницата в Козлодуй, вижте кой е новият

С спомагателна точка в дневния ред на постоянното си съвещание Общинския съвет в Козлодуй освободи от служба шефа на болничното заведение доктор Дилян Петров, научи организация BulNews.
На неговото място е назначен краткотраен шеф - доктор Момчил Иванов. Той е приключил медицина в Плевен, със експерти обща медицина и физикална и рехабилитационна медицина, има магистратури по здравен и по корпоративен мениджмънт. Припомняме, че още през месец февруари досегашният началник на МБАЛ „ Св. Иван Рилски “ подаде оставка, а през април тя трябваше да бъде гласувана, само че тогавашното предложение за нов шеф беше оттеглено от кмета на Общината.
Сега новото предложение за краткотраен началник на болничното заведение, до провеждането на конкурс за мястото, беше признато със 17 гласа „ ЗА “ и двама „ Въздържал се “. Със същия резултат беше освободен от служба и от отговорност досегашния шеф, макар забележката на Анатоли Абаров, че освобождението от отговорност може да се случи след приемане на финансов доклад.
Пред съветниците новият шеф доктор Иванов разгласи, че има управнически опит в разнообразни лечебни заведения – от самостоятелни практики до многопрофилни лечебни заведения и добави: „ Разговорите, които сме провели до момента с доктор Петров и госпожа Тодорова бяха градивни и към този момент сме набелязали съответни цели, които би трябвало да реализираме в кратковременен и по-дългосрочен проект, тъй че лечебното заведение в Козлодуй да прогресира и да водим към рационализиране качеството на здравното обслужване, което е нещо наложително за нашата специалност “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР